Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak się mogę skontakotować z ALllegro, jest jakiś problem techniczny z moim kontem dot. przesyłek. Żadna forma kontatktu nie działa. Wszędzie jest UPPSS "403"
Czy Państwo z allegro mogą podać stronę do formularza lub nr telefonu lub oddzwonić?
@iMagingWords Formularz kontaktowy jet tutaj. Możesz też podać szczegóły problemu na Gadane.
Ta strona nie działa prawidłow, po wybraniu opcji sprzedaję nic się nie dziej... nie ma możliwości wpisania pytania. W zasadzie żadna z 3 opcji nie pozwala na wysłanie zapytania
Zacznij od wyczyszczenia przeglądarki.
robiłem to, włącznie z trybem incognito, w Inpost mam napisanie, że czeka na weryfikację a na allegro W ogóle teraz nie widzę w którym miejscu miałbym powiązać aplikację inpost z Allegro w menu Konto.
@iMagingWords Prześlij proszę zrzuty ekranu z widokiem zgłaszanych problemów.
Gdzie jest instrukcja jak zintegrować konto z Inpost-em?
@iMagingWords instrukcję znajdziesz tutaj. 🙂
Nie udało mi się jeszcze podłączyć ale ponieważ chcę jak najszybciej wysłać paczkę klientowi to wydrukowałem etykiete ze strony allegro ale ta etykieta nie jest przyjęta ani przez paczkomat inpost ani poaczkowamt allegro. paczka numer
402495518377100124763053. do które paczkomatu mogę to wrzucić?
@iMagingWords 402495518377100124763053 to jest numer przesyłki InPost. Doprecyzuj proszę, na czym polega problem z umieszczeniem przesyłki w Paczkomacie? Czy pojawia Ci się jakiś komunikat na ekranie automatu?