Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Wczoraj kupiłam pewien przedmiot bez logowania do konta podając swój adres i opłacając całość blikiem... Niestety coś się zawiesiło i teraz nie mam możliwości sprawdzenia tego zamówienia bo zostało zrealizowane logowania do konta . Pieniądze z konta zeszły ,że sprzedającym skontaktować się nie mogę. Nie wiem czy ktoś poza mną również tego nie kupił... Czy mam szanse skontaktować się z tym sprzedającym. ? Jedyne co zdążyłam zrobić to screeny ewentualnej nazwy sprzedającego i jego ogłoszenie. Proszę o jakąś pomoc i informacje co w takim przypadku mogę zrobić ....
W takim przypadku możesz tylko pójść na Policję.
Nie da się nic kupić na Allegro bez logowana. Na allegro lokalnie też.
Dostałaś link na jakimś innym marketplace do strony udającej AllegroLokalnie i zostałaś oszukana. Odbiorca wypłacił sobie Twoje pieniądze w bankomacie lub kupił bitcoiny.
A propos co było w info o płatności Blikiem, którą zaakceptowałaś?
Na bliku byla Kwota za dany towar. Konto podobno zweryfikowane i sprzedający od 7 lat jest na Allegro więc nie wiem czy to też ściema...
@Wlochacz27 oferta znaleziona na allegro czy dostałeś "link do superoferty" przecenionej miliony procent.
@kostas11 @Ten link nie prowadził do Allegro Lokalnie tylko do fałszywej strony imitującej serwis Allegro.
Zerknij na potwierdzenie tego BLIKa w bankowości - to będzie wypłata gotówki w bankomacie lub zakup kryptowalut.
Możesz się z tym zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy niestety nie licz.
No niestety wypłata w bankomacie... W Szczecinie podobno ...
@Wlochacz27 to nie widziałeś potwierdzając że realizujesz wypłatę w bankomacie, mam nadzieje że na przyszłość będziesz bardziej czujny 😄
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ odkryjcie karty 🙂
@Wlochacz27 odpowiedź na to czy to wałek masz w linku w pierwszej linijce. Zostałeś oszukany
@Wlochacz27 a potwierdzając płatność kto był odbiorcą kasy ? nauczka na przyszłość 😞