anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wybrać metodę wysyłki????

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta

Wiadomo wyboru kuriera w smarcie brak. 

Od dawna słyszymy chcesz decydować to zapłać za normalnego. Coś potrzebowałam. Myślę sobie no ok. Zapłace, bo mam dosć DPD? I kuźwa co???

Jak do jasnej (zgadnijcie co) mam wyfiltrować oferty ze zwykłym kurierem???

Przykładowo chcę tylko normalnie płatną wysyłkę kurierem Inpost lub Pocztex. Dlaczego nie ma filtrów??? Płacę to chyba mam prawo wybrać czy to też juz zabronione???

Myślicie, że bedę przeglądać każdą ofertę szukając ręcznie tej z danym kurierem. A gdzieś to mam idę ZNOWU KUPIĆ GDZIE INDZIEJ. ----------------Ż----E----N----A----D----A----------------

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Screenshot_326.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kaliszaneczka-x Podaj mi, proszę, link do oferty, w której próbujesz dokonać zakupu.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta

Ale po co link do oferty? Mówię, że chcę wyfiltrować oferty z moim ulubionym kurierem. To co jest w danej ofercie to widzę...

Przykładowe wyszukiwanie. Chcę oferty tylko z kurierem inpost oraz normalnie płatnym pocztex. Wszystkie smarty odpadają, bo tam nawet jak jest pocztex to nie mogę go wybrać.

Nie widzę innej opcji niż wchodzenie po kolei w każdą ofertę i sprawdzanie ręcznie...

https://allegro.pl/kategoria/galanteria-i-dodatki-plecaki-5556?dostawa-kurier=1&miejsce-wysylki=pols...

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@kaliszaneczka-x nie mamy filtrów dla konkretnych metod dostawy. Możesz filtrować wyszukiwanie ogólnie po zbiorze metod kurierskich. Jest też możliwość oznaczenia filtru darmowej dostawy (bez smart), wtedy wyświetlimy oferty, w których jest darmowa dostawa udostępniona przez sprzedającego. Rozumiem, że nie jest to dokładnie rozwiązanie, jakiego szukasz, jednak na ten moment jest najbardziej zbliżone do tej funkcjonalności

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta

A ja pamietam, że dawniej mozna było wybierać w filtrach kuriera. Jak zwykle tylko zabieracie i nic w zamian nie dajecie... Spoko konkurencji moja kasa nie śmierci. Paa

oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta

Już się musicie wysilać. Gdzie indziej nie miałam problemu z wyborem... Tutaj ciepłe dni by się skończyły zanim bym kupiła, bo plecaczek tylko nad wodę na szybko był potrzebny... @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Tylko po kiego te teksty, że jak chcę wybrać to muszę zapłacić jak zapłacić też się nie da chyba, że przypadkowo sie znajdzie...

oznacz moderatorów