Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, kupiłam przez allegro perfumy. Kupuje tak perfumy od lat i nie miałam nigdy problemów. Zawsze towar był zgodny z opisem. Zawsze kupując na allegro czułam się bezpiecznie. Ale tym razem się nie udało. Sprzedający wystawił perfumy jako oryginalne, zapewnił mnie również o tym w dyskusji przed zamówieniem. Po odebraniu paczki okazało się że w pudełku po oryginalnych perfumach była podróbka. Na zwrócenie uwagi i prośbę o zwrot, sprzedawca zarzucil mi że jestem - cwaniakiem który w ramach zwrotu na pewno chce mu odesłać podróbkę. Zostałam też obrażona na kilka sposobów. Odpowiedzi sprzedającego były agresywne i obraźliwe. Aktualnie jakoś przeżyję świadomość że zostałam oszukana ale chciałabym aby ten konkretny sprzedawca już nigdy więcej nikogo nie oszukał. Co mogę zrobić w tej sprawie?
Allegro ma na to wywalone - podróbek LEGO jest pełno.
Czy możesz wrzucić zdjęcie tej podróbki???
Podróbka drogich Chanel Egoiste, na spodzie widoczne niewyraźnie zrobione napisy (powinny być idealne i czytelne).
@beastieboy możesz to zgłosić z poziomu oferty, przez przycisk "zgłoś naruszenie zasad".
Jeszcze zdjęcie zakrętki