Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Chcąc zwróci towar wybrałem paczkomat jako sposób odsyłki. Okazało się jednak, że paczka jest minimalnie za duża i się nie mieści w największej komórce. Muszę odesłać paczkę inaczej, a nigdzie nie widzę opcji zmiany sposobu zwrotu. Jak teraz zwrócić paczkę tak by nie było problemu?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Zawołamy, zwykle pomagają w podobnych sprawach:)
@maze179 Którego zamówienia dotyczy ten problem?
Zakupu z aukcji nr (12642954182) https://allegro.pl/oferta/routerboard-lhg-lte-kit-zewnetrzny-router-lte-12642954182
@maze179 to w jaki sposób to sprzedawca przysłał?
Wybrałem opcję kurierem. Przy opcjach zwrotu była opcja odsyłki paczkomatem. Mój błąd, że nie zmierzyłem paczki, nie wydawała się taka duża.
@maze179 poczekaj proszę, dowiem się czy możemy wygenerować dla Ciebie etykietę zwrotną i zwrócić wpłatę. Poczekaj na wiadomość e-mail w tej sprawie.
@maze179 rozumiem, że w zakładce Moje zakupy, w szczegółach zwrotu nie ma etykiety do pobrania?
Poprosiłam już o kontakt z Tobą w wiadomości e-mail (nr 35423533), ponieważ widzę, że została wygenerowana. Bardzo proszę sprawdź wiadomość od nas 🙂