anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak znaleźć ofertę?

utherpendragon
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Szanowni modzi może zechcą mi wyjaśnić jak mam szybko i skutecznie znaleźć przy użyciu tak zwanej "wyszukiwarki" produkt przy założeniach:

-chcę znaleźć dajmy na to mydło o zapachu marchewki

-kompletnie mnie nie obchodzi kto jest producentem tego mydła, jaka jest, jego nazwa handlowa, ani jaki ma EAN

-chcę sprawdzić najtańsze i najpopularniejsze oferty mydeł o zapachu marchewki globalnie, a nie wg produktu

Aktualnie najszybsza opcja to pójść do rossmana i kupić mydło oszczędzając czas i nerwy. Bo przecież nie będę marnował czasu klikając w **piiip**ylion produktów i porównując w osobnych oknach co ile kosztuje i jak się sprzedaje....

Aktualnie kupuję tylko to co już kiedyś kupiłem i mogę powtórzyć zakup, z którego byłem zadowolony, przecież nie będę jak debil przegrzebywał tych odnośników do niby ofert tych produktów. Co znaczy, że z paru tysięcy miesięcznie ograniczyłem moje zakupy do kilkuset zł

Jedno z dwojga albo ja jestem zbyt głupi aby wyszukiwać produkty albo ta "wyszukiwarka" to kompletnie debilne rozwiązanie, bo nie ośmieję się użyć słowa narzędzie. Narzędzia do czegoś służą...

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Masz wolne popołudnie? możesz coś znajdziesz w tym czasie ale pewności nie ma.

oznacz moderatorów

utherpendragon
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@utherpendragon Twój wpis jest poprawny ortograficznie oraz stylistycznie więc wykluczam to pierwsze , wykluczenie niedociągnięć z Twojej strony wskazuje jasno ,że  cyt ,,ta "wyszukiwarka" to kompletnie debilne rozwiązanie ,,

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@utherpendragon 

Ale w jakim celu Ci odpowiedź? Przecież takowa i tak nic nie wniesie do sprawy.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@utherpendragon "Narzędzia do czegoś służą..." - ta oto wyszukiwarka (bo przecież nie znajdywarka) służy do testowania cierpliwości kupujących. Wcześniej zaś posłużyła komuś do wykazania swojej przydatności oraz zainkasowania premii za innowacyjność

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@utherpendragon Ja ostatnio straciłem półtorej godziny na szukanie na allegro, jak mi puściły nerwy poszedłem na ro ss mana, nie dość że zakupy zajęły mi 10 minut (plus łącznie 30 minut dojazd/przyjazd), to po odliczeniu paliwa jeszcze zaoszczędziłem dwie dychy 🙂

Następny zakup miał być jakiś tani, mały,  badziewny odkurzacz do byle czego. allegro chciało mi wepchnąć takie po 300-400 zł wraz z cała paletą akcesoriów... Pojechał do sklepu, kupiłem za 179 zł i to fajniejszy niż chciałem. Później znalazłem ten sam model na allegro w najniższej cenie o 20 zł drożej od mojego zakupu.

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@drekenzes Nie wiem na jakieś podstawie Allegro reklamuje się jako miejsce do zakupów w najniższych cenach. Np. słoiczek "Śledzi od serca" (naprawdę pyszne)  kosztuje tu 12,99-13,99 zł. Dla porównania: Lidl i Dino 8,99 zł, Biedrona 9,99 zł (pomijam już to, że powinny być przechowywane w lodówce, więc nie wiem, jak sprzedawcy to wysyłają). 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

Autozaslony
#12 Orędownik#

Ale zgodnie z ich statystykami z d.., teraz jest łatwiej wszystko znaleźć, co sprawi, że sprzedaż zwiększy się o kilka mln sztuk rocznie.

Te tajne dane statystyczne pochodzą chyba z wywiadu Korei Płn. 😄

oznacz moderatorów