Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem 8 popychaczy zaworowych za 131,84zł. Zrobiłem zwrot odesłałem wszystko a sprzedający zwrócił mi tylko za jeden popychacz 16,48zł. W ten sposób zablokował mi możliwość wysłania zgłoszenia do allegro o zwrot bo wyskakuje informacja że sprzedający już zlecił i wysłał mi pieniądze. To cwaniactwo bo nie podają tam wysokości zwrotu tylko sam fakt zwrotu. Co dalej z tym zrobić.
@Zbyszek9111 odpowiadasz za zwrot w jakim stanie dotrze wg ustawy. Jesli nie doszło 8 szt a 1 to zwrocił za 1. Jeśli dotarło zniszczone ma prawo potrącić kwotę zwrotu o tyle ile teraz towar jest wart. Czy dowiedziałeś się dlaczego wyplacił część? Kontaktowałeś się z sprzedawcą?
Zero odzewu. Paczka doszła cała bo nie pisali że była uszkodzona tylko napisali że "sprzedający podjął taką decyzje"
@Zbyszek9111 Nie kontaktuj się ze sprzedającym, bo jak tak zwrócił to kontakt nic nie da, : @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Zbyszek9111 Skontaktujemy się z Tobą w sprawie częściowego zwrotu od sprzedawcy mailowo, w zgłoszeniu o numerze 46118288.