Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj otrzymałem informację, że Allegro zwróciło mi środki pieniężne za reklamowany u sprzedawcy zakup. Pieniądze jeszcze do mnie nie dotarły. Czy przyczyną może być to, że towar kupowałem z płatnością z opóźnieniem przez PAYU - ale spłaciłem go przed czasem 23.08.24. Czy możliwe jest, że jak sprzedawca robił zwrot przez Allegro to pieniądze trafiły ponownie na PAYU a nie do mnie? Jeżeli tak, to co można w tej sytuacji zrobić? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Wilczekstepowy czy chodzi o zamówienie nr cf8ed7a0-530d-11ef-b439-2b29691ae172?
Płatność została wykonana z Allegro Pay. Jeśli spłaciłeś ten zakup to w Panelu powstała nadpłata, która może zostać przekazana na spłaty innych zakupów albo wypłacona na Twoje konta (jeśli masz je uzupełnione "opcje" > zarządzenie nadpłatami).
Aby sprawdzić to szczegółowo, konieczny będzie kontakt za pomocą formularza, Doradca Allegro Pay po telefonicznej weryfikacji tożsamości, będzie mógł sprawdzić to dokładnie.
Dziękuję za pomoc, przyszedł już do mnie zwrot. 🙂