Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, wyświetla mi komunikat do każdej aukcji:
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Pojawił się gdy chciałem zakupić doładowanie PayPal, a teraz wyświetla mi komunikat do każdego zakupu (czy piłka czy kapsułki do zmywarek które chciałem zakupić)
Niestety na czacie powiedzieli że minie po godzinie, a niestety dalej go mam.
Może coś się uda zadziałać:)
@kristoferos1992 Jeszcze "lepiej " mają licytujący w aukcjach którzy czekają do ostatnich chwil by okazyjnie coś wygrać i dostają taki komunikat . Po godzinie lub dłużej przywracają im możliwość tyle że aukcje obserwowane skończone a z wygranej cieszy się ktoś inny . Jeden mój klient też mi wspominał że notorycznie mu czasowo blokują bo za szybko licytuje i wygląda to podejrzanie . Z jednej strony przy 70-tce na karku powinno się cieszyć z takiego refleksu ale portal to widzi inaczej.
Acha.. no to pięknie. Polujesz na coś i taki "pół ban" bo konto nie mam zawieszone czy coś,ale nie mogę nic zakupić. Była teraz w Smart okazjach piłka i niestety nie kupiłem bo ten komunikat wyświetla.
No nic czekam dalej.
@kristoferos1992 Widzę, że oprócz ograniczeń zakupowych, została nałożona blokada. Proszę, napisz do nas mailowo przez ten formularz.
@kristoferos1992 Czyli coś narozrabiałeś > a nie dostałeś maila o blokadzie? > może wpadł do spamu i przegapiłeś.