Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o odblokowanie allegro, miałem otwarte 2 karty serwisu, przeglądałem aukcje i dodawałem niektóre do obserwowanych i nagle zostałem zablokowany ? , proszę o szybką reakcję , dziękuję
Nie masz dostępu do Allegro, mail sprawdź. Allegro nie blokuje bez powodu, możesz o powód zapytać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Dobry wieczór, proszę odblokować moje konto. Nie jestem robotem. Po prostu szybko klikam. Poza tym na moim koncie jest jakaś zdublowana aukcja (rozdwoiła się) nie wiem czemu.
Tylko dział bezpieczeństwa odblokowuje: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Dziękuję za odpowiedź. Zablokowało mnie kilka na kilka minut przed końcem licytacji. I gorączkowo poszukiwałam pomocy. Teraz już (coś) wiem o blokadach Allegro dla tych za szybkich 🙂
Mam ten sam problem. Napisałem do allegro i czekam ,😞
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Co się dzieje???...I moi licytujący w aukcjach WOŚP też zostali zablokowani....
@ifonka-zaba jakaś awaria allegro też na chwilę mnie zablokowało .. ale już działa
tylko, że ja o mało zawału nie dostałam!!!!!
Też miałem przed chwilą tę sytuację. Na Chrome blokada, na ME nie, a potem też i na ME, ale na innym komputerze nie. Wysłałem zgłoszenie i już działa, chociaż to chyba nie efekt zgłoszenia. Po drodze wyczyściłem cookies, historię etc.
też wysłałam zgłoszenie, ale nawet nie raczą odpowiedzieć
Już działa:)
Mam identyczną sytuację , akurat jak chciałem korygować ceny , co w tej kwestii ?
Jest jakaś rada na to
Nagle podczas przeglądania ofert pojawił się jakiś absurdalny komunikat
spotkaliście się z czymś takim?
moderatorów proszę o wyjaśnianie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nie wiedziałem że klikam szybciej niż przeciętny człowiek 😁
na szczęście już działa
Dzien dobry. Dziś podczas przeglądania aukcji dostałem informację, że zostałem zablokowany. Czy to sprawa wirusa czy oficjalna informacja z allegro ?
Mam zablokowane konto z powodu szybkiego klikania? Jak to odblokowac...
też dostałem przed chwilą blokadę
To jakaś czarna seria, bo nawet zmiana przez VPN adesy IP na inne działa tylko na chwilę,