Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
2 sierpnia kupiłem od Sprzedawcy z Chin Metalową szafkę, dziś widzę że konto ma zawieszone i oczywiście 0 ofert.
Czas dostawy 19-21 dni, mija 28 dzień i coś mi się wydaje że zamówienie nie zostanie zrealizowane.
Czy mógłbym prosić Moderatorów o zajecie się moją sprawą bo niestety nie mogę rozpocząć dyskusji.
Co zrobić żeby odzyskać pieniądze ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi 🙂
@Dagon-k Otworzyć dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
moderacja może Ci pomóc: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dziękuje za szybka odpowiedz 🙂 mogłem już rozpocząć dyskusję i przejść dalej z całym procesem Dyskusji ze sprzedającym
jedna sprawa załatwiona
@Dagon-k możesz założyć dyskusję ze sprzedającym, tak jak wspomina @LEW433. W zakładce Moje Zakupy wybierz zamówienie, dla którego chcesz otworzyć dyskusję. Przejdź do szczegółów zamówienia i kliknij [zgłoś problem z zakupem]. W kolejnym kroku wskaż powód dyskusji i zaznacz jedną z opcji dostępnych na liście. Sprzedający będzie miał 24 godziny na odpowiedź (czasu nie liczymy w weekendy i święta), będziesz mógł poprosić nas o pomoc.
Dziękuje za szybka odpowiedz 🙂 mogłem już rozpocząć dyskusje i przejść dalej z całym procesem Dyskusji ze sprzedającym
Pozdrawiam 😊
Spokojnie, na pewno dojdzie. Przecież cena była tylko o 950 zł niższa od oferty polskiego sprzedawcy.