Ktoś mi się włamał na konto i wylicytował przedmiot znacznie przekraczającą wartości tego przedmiotu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Ktoś mi się włamał na konto i wylicytował przedmiot znacznie przekraczającą wartości tego przedmiotu. Ja generalnie tej rzeczy nie chcę. Chciałbym to wszystko anulować. Właściciel rząda ode mnie 10 procent wartości towaru za który ten zostały wylicytowany
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ehe....włamał si 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:101991581 od prywatnego czy przedsiębiorcy? Na allegro zwykłym czy lokalnym?
Zmień hasła włącz dwuetapowe logowanie, sprawdź komputer pod kątem potencjalnych wirusów.
Zgłoś ten fakt do allegro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jak uważasz że ktoś Ci się włamał na konto to zgłoś na Policję ,sprawdzą i może dojdą z jakiego adresu było włamanie ,ale najpierw sprawdź czy ktoś z Twoich domowników czy znajomych nie zrobił Ci psikusa .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:101991581 sprawdziliśmy to i nie martw się na Twoim koncie nie doszło do włamania 🙂
Moderatorka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Co jeszcze Drodzy Klienci wymyślicie żeby zrzucić z siebie odpowiedzialność za nieprzemyślane postępowanie .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@la_nika On dopiero teraz ma ból głowy > wytrąciłaś mu z ręki najważniejszy argument > "i co on teraz zrobi? > co tu wymyśleć na usprawiedliwienie "bezmyślności?""