Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem przedmiot blikiem i zabrało mi pieniadze z banku a przedmiot dalej jest dostepny do kupienia i nie ma zadnego potwierdzenia ani nic. jeszcze w tytule tego blika w banku mam "wypłata krajowy ATM" i w bankomacie w tarnobrzegu wiec bardzo dziwne. pieniadze zostana zwrócone czy jak to wyglada? mial ktos kiedys taka sytuaje?
pokaż link zakupu ale na 99% oszustwo na stronie imitującej allegro i kasa poszła w niebyt nie do odzyskania. Ktoś tzn słup wypłacił z bankomatu kasę i tyle go widziano @Client:73589266
Niczego nie kupiłeś tylko dałeś pieniądze oszustowi, który je sobie wypłacił w bankomacie.
Kupiłeś towar na Allegro i nie pomyślałeś, że wypłata w bankomacie to nie jest płatność dla Allegro?
Jeżeli na tej stronie podałeś swój login i hasło do Allegro to natychmiast je zmień!! i włącz logowanie dwuetapowe.
@Client:73589266 masz ten zakup na liście kupionych na lokalnie? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ sprawdźcie co trzeba
@az1rael a od kiedy Allegro wypłaca kasę w bankomacie🤔😁
Ten link mi nie prowadzi do strony Allegro lokalnie tylko do
https://allegrolokalnie.pl-5128512.cfd/oferta/kierownica-logitech-g29-shifter-pedaly/61VboBvv5UbNIZC... która poza wyglądem nie ma nic wspólnego z Allegro.
Natomiast to co widać w nazwie linku, to tylko maskowanie.
A kasy nie odzyskasz. Formalnie to ty dokonałeś wypłaty w tym bankomacie, co potwierdziłeś kodem PIN lub odciskiem palca.
@Client:73589266 napisał(a):
https://allegrolokalnie.pl/oferta/kierownica-logitech-g29-shifter-pedaly
@Client:73589266 Jak klikniesz w linka, to adres zamienia się na:
A to fałszywa strona. Niestety zostałeś oszukany - pozostaje wizyta na policji i mniej niż 1% szansy na odzyskanie pieniędzy.
Ok tam myslalem pierwszy i mam nadzieje ostatni raz. Czlowiek nie wyspany to tak jest, dzieki za odp
@pecela @drekenzes @KOGIEL_T ano właśnie nie klikałem tylko zerknąłem na link na forum (a ten wygląda normalnie) więc wycwaniły się oszusty dlatego moderacji poleciłem zerknąć czy aby nie może zakupu znaleźć bo szuka na nie tym allegro
@az1rael to jest tak zwany reflink 😉 bardzo łatwo go zrobić Allegro.pl/fejkowy link ,
@KOGIEL_T nie mówię że nie zwyczajnie nie klikam w takie linki ani na lokalnie nie kupuję
@az1rael to fakt, że bezpieczniej kupić na expresowej Ali, niż na AL, ale zdarza mi się robić tam zakupy😉, ale nie przez podesłane linki
@KOGIEL_T odpowiedź moderacji na temat wprowadzenia weryfikacji 2 etapowej np potwierdzającej na nr tel kodem zakup - nie mamy w planach wprowadzić - bo po co bezpieczeństwo podnosić masz kupić od oszusta też możesz
@Client:73589266 Na koncie, z którego piszesz, ostatni zakup miał miejsce w 2023 roku.