anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupiłem przedmiot na Allegro, sprzedający nie odpowiada i nie nadał przesyłki, od tygodnia bez zmian

Client:103153600
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

kupiłem przedmiot na allegro, kupujący nie wydrukował etykiety i nie nadał przesyłki, co mam zrobić od tygodnia nic się nie zmienia, zwrot kliknąłem ale po tym zero informacji 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103153600 proponuję rozpocząć dyskusję z tym sprzedawcą - możesz to zrobić tutaj. Wówczas ma 24 godziny na odpowiedź (czasu nie liczymy w weekendy i Święta), a jeśli tego nie zrobi, będziesz mógł poprosić nas o wsparcie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Zrobiłem to i nic 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Jest ciągle że mogę zwrócić przedmiot do 6 czerwca, tylko sprzedający nie wyślę go nawet a ja ciągle nie dostałem pieniędzy chodź ich potrzebuje, fatalna obsługa i rozwiązanie sprawy…

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:103153600 widzę, że cały czas trwa dyskusja. Poprosiliśmy sprzedajacego o dodatkowe informację i daliśmy mu czas do 27 maja.

Proszę o cierpliwość, jeśli po tym czasie sprzedający nie odpowie, podejmiemy dalsze działania, żeby pomóc.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

No nie odpisał bo to już było wiadome w jakim czasie dostanę zwrot pieniędzy? Dlaczego w takim porządku trzeba czekać 2 tygodnie? 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Client:103153600, wypowiedzieliśmy się w dyskusji 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów