Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na allegro były wystawione felgi z oponami za 1500 ZŁ zapytałem sprzedającego cz pasują do mego samochodu sprzedający potwierdził że tak więc odpisałem mu że je wezmę sprzedający zlikwidował aukcję i kupiłem poza allegro teraz mam problem ani kontaktu ze sprzedającym PONIEWAŻ felgi nie pasują do mego samochodu cz mogę liczyć na jakąś pomóc od allegro NR aukcji 11006551758
Raczej mało prawdopodobne, ale zapytajmy, czytałem o przypadkach pomocy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KOKO1962 Jeżeli kupiłeś poza Allegro, Allegro Ci nie pomoże. Jeżeli to był zakup od firmy-sklepu, zgłoś się do najbliższego rzecznika konsumentów - pomagają bezpłatnie.
@KOKO1962 Nie dałeś zarobić portalowi na prowizji a teraz oczekujesz pomocy? Tylko zakupy przez allegro gwarantują ci zwroty środków w razie problemów ze sprzedawcą ,teraz musisz sobie samemu z nim radzić .Pomóc ci może jedynie policja i ewentualnie sąd.
@KOKO1962 Niestety przy zakupie poza Allegro nie jesteśmy w stanie Ci pomóc. Nie mamy dostępu do danych dotyczących transakcji, ponieważ zawarłeś ją poza portalem. Jedynym, co mogę radzić, jest ponawianie prób nawiązania kontaktu ze sprzedającym.