Przedwczoraj na stronie głównej Allegro widziałem informację o kuponie rabatowym 15 zł za pobranie aplikacji, pobrałem i chciałem dokonać pierwszego zakupu, niestety kuponu nie otrzymałem, nie ma go zarówno na stronie głównej jak i w zakładce z kuponami, czy to była jakaś ograniczona czasowo oferta czy jednak istnieje możliwość odebrania tego kuponu, bardzo proszę o weryfikację. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:117957621 Cześć. Czy postąpiłeś według tej instrukcji ze strony promocji?
"Aby aktywować kupon o wartości 15 zł, zaloguj się na swoje konto Allegro, a następnie kliknij przycisk „Kliknij po kupon” w dedykowanym e-mailu lub kliknij w powiadomienie Push informujące o kuponie."
jestem zalogowany w aplikacji, nie otrzymałem maila ani powiadomienia dotyczącego kuponu
@Client:117957621 A jak otrzymałeś informację o kuponie? Na mailu, w powiadomieniach?
tak jak napisałem, na stronie głównej Allegro w przeglądarce internetowej jest informacja o kuponie przekierowująca do zainstalowania aplikacji
@Client:117957621 Weryfikuję Twoją sprawę.
@Client:117957621 Cześć. Wracam do Ciebie z informacją. Kupon został dodany do Twojego konta. 🙂