Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@d4ni3l89, gotowe, kupon jest już na Twoim koncie.
Witam, nie mam kuponu 15 zl za zainstalowanie aplikacji
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@clark10 działam w tej sprawie.
Dziękuję juz mam
Wyświetla się że kupon odebrano
Cześć, @Marcin1245. Proszę, sprawdź czy kupon jest widoczny w tej zakładce.
Nie nie jest widoczny
@Marcin1245 proszę! Kupon jest na Twoim koncie.
Dziękuję mam
u mnie jest ta sama sytuacja, proszę o pomoc / dodanie kuponu
Ok juz mam kupon 🙂
Witam, założyłam aplikację celem uzyskania kuponu 15 zł, niestety w momencie pierwszego zakupu nie widziałam również opcji odebrania kuponu. Czy jest jeszcze możliwość uzyskania tego kuponu? Pozdrawiam
@Client:37897408 Sprawdź w powiadomieniach i w zakładce "Kupony i karty podarunkowe" czy kupon jest w tej chwili możliwy do odebrania.
Dzień dobry,
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Również pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@Client:108112203 @KaWardi Kupon należy pobrać samodzielnie po zalogowaniu do aplikacji.
Dzień dobry,
Podobnie jak poprzednicy powyżej pobrałam aplikację by otrzymać kupon 15zł, jednak nie otrzymałam kuponu. Nie ma go w kuponach i kartach podarunkowych na moim koncie. Czy jest możliwość by ten kupon dodać?
@raspberrypeacock @Client:25388090 Kupon należy pobrać samodzielnie, nie pojawia się automatycznie w zakładce. Sprawdźcie proszę w powiadomieniach czy widzicie opcję pobrania kuponu.
Dzień dobry, przed chwilą pobrałam aplikacje i mam ten sam problem... Brak kuponu.