Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@Client:117369256 kupon jest już dostępny na Twoim koncie, możesz z niego skorzystać do 19 grudnia br.
Na moim koncie również nie ma kuponu, a zainstalowałam aplikację i zalogowałam się
@Client:97751572 aby odebrać kupon należy zalogować się do aplikacji.
Mam tą samą sytuację, nie mam kuponu na koncie po zainstalowaniu aplikacji. Czy mogłabym poprosić o dodanie kuponu do konta? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:34081355 Konsultuję brak kuponu w aplikacji.
U mnie ten sam problem
@kate_74w @sygita_21 spróbujcie proszę zalogować się na swoje konto w aplikacji Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”. Jeśli się nie uda, poproszę tutaj o sygnał.
Powinien być do odbioru po zalogowaniu do apki w powiadomieniach.
@madziulkaa27 @georgh87 tak jak pisałam wcześniej, spróbujcie proszę zalogować się na swoje konto w aplikacji Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”. Jeśli się nie uda, poproszę tutaj o sygnał.
Dzien dobry właśnie ściągnęłam aplikacje allegro ale nie widzę nigdzie kuponu 15zl - proszę o niezwłoczną pomóc w temacie.
Witam mimo pobrania aplikacji nie mam aktywnego kuponu na 15 zł ? Dlaczego ?
Dzien dobry właśnie ściągnęłam aplikacje allegro ale nie widzę nigdzie kuponu 15zl - proszę o niezwłoczną pomóc w temacie.
Cześć, @madziulkaa27, @sygita_21. Już to sprawdzam, niedługo wrócę z dalszymi informacjami.
@madziulkaa27, @sygita_21. Na Waszych kontach są już kupony.
Witam. Pytanie do moderatorów po jakim czasie pojawią się kupony na koncie po pobraniu aplikacji?
Cześć, @tomsew. Kupon powinien pojawić się na Twoim koncie od razu po zainstalowaniu aplikacji i zalogowaniu - na głównej stronie głównej powinieneś zobaczyć przycisk "odbierz".
Również proszę o dodanie kuponu. Właśnie ściągniętą aplikacja i kuponu nie ma.
Dzien dobry, sciagnelam aplikacje Allegro, niestety nie widze kuponu rabatowego na 15 zl. Prosze o p