Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Dziękuję za odpowiedz. Sprawdzałam i nic nie ma, ale czekam, może się pojawi 🤷:płeć_żeńska:
Dzień dobry Poproszę również o dodanie kuponu do mojego konta, przed chwilą pobrałam aplikacje i go nie mam
Cześć, @Client:104382235. Już to sprawdzam 🙂
Po zainstalowaniu również nie posiadam kuponu do odebrania. Robiłem wcześniej zakupy, ale wyłącznie przez przeglądarkę. Proszę o weryfikację 🤗
Dzień dobry, również mam podobny problem z kuponem za zainstalowanie aplikacji, w zakładce z kuponami ni się nie pojawiło, sprawdzałem też pocztę i nic.
Cześć, @Client:110083306 i @agaton_2008. Sprawdzam to.
@Client:110083306 - kupon już jest na Twoim koncie. @agaton_2008 - kupon na koncie już był i dzisiaj został wykorzystany.
@Client:104382235, kupon już jest na Twoim koncie.
Witam, również wyswietliła mi się reklama o możliwości odbioru kuponu na 15 zł za zainstalowanie aplikacji. Aplikację zainstalowałem, zalogowałem się w niej a kuponu nie otrzymałem (sprawdzałem w dziale "kupony i karty podarunkowe"). Jak to jest, że Allegro organizuje promocję, która po prostu nie działa? Czy to jednak nie jest próba oszustwa ze strony Allegro czy aż taki bałagan tam macie, że nie potraficie ogarnąć systemu? Widzę, że problem jest nagminny. Proszę o szybkie rozwiązanie problemu, gdyż chciałem zrobić zakupy. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @wicekdw. Proszę, podeślij zrzut ekranu z głównej strony Allegro w aplikacji.
@MiMary Ja nadal nie mam kuponu. Zrzut ekranu z aplikacji wrzuciłem powyżej. Czy tego problemu nie da się rozwiązać systemowo? Czy każdy jeden użytkownik Allegro, który chce skorzystać z tej promocji będzie musiał prosić o kupon tutaj na forum? Ten system chyba po prostu nie działa.
@nat_not dziękuję. Skoro problem pojawia się wtedy gdy ktoś nie odbierze kuponu tuż po pierwszym logowaniu w aplikacji a potem nie da się go już odebrać to najwyraźniej ktoś źle zaprogramował aplikację bo raczej to nie jest sensowne. Aczkolwiek ja nie kojarzę, żeby jakikolwiek komunikat o kuponie wyświetlił mi się nawet po pierwszym zalogowaniu.
Jest, działa, chyba udało się odebrać. Dzięki. Szkoda, że nie jest to opisane wyraźnie, że jest to ten kupon za zainstalowanie aplikacji, o którym mówi reklama i że nie pojawia się automatycznie w dziale "kupony" na moim koncie.
Mam dokładnie to samo, czy to jest oficjalna polityka firmy żeby nie przyznawać kuponów automatycznie tylko czekać aż klient się o nie upomni? Faktycznie Allegro Smart…
Dzień dobry, pobrałam wczoraj tj. 16.12.2024 aplikację i aby skorzystać z promocji i nie mam kuponu w zakładce kupony. Uprzejmie proszę o dodanie go do mojego konta. Dziękuję
Cześć, @Client:109349665. Możesz już odebrać kupon.