Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@Client:50779701 konsultuję temat kuponu dla Ciebie, proszę o cierpliwość.
@Client:50779701 otrzymałeś kupon 2. marca. Kupon był ważny przez 7 dni.
Tylko problem jest taki, że jest to nowo założone konto i nie odbierałem tego kuponu na tym koncie.
@Client:133851445 konieczne jest zalogowanie się na konto, na którym odebrałeś kupon. Nie możemy go przenieść na inne konto.
Mógłby pan zobaczyć czy to błąd, czy to jest wina urządzenia?
@Client:133851445 doprecyzuj proszę jaki błąd masz na myśli. Kupon był dostępny na innym Twoim koncie, powinieneś mieć dostęp do kuponu po zalogowaniu się na właściwe konto.
Pobrałam aplikacje, nie mam kuponu, proszę o pomoc
@r_jelin kupon trzeba odebrać. Otwórz proszę aplikację i kliknij [odbierz kupon] na głównej stronie.
Pobrałam właśnie aplikacje i chciałabym wykorzystać kupon o wartości 15zł o którym czytałam w reklamie. Niestety nigdzie nie mogę go znaleźć
Witam, mam jeden problem, gdzie pokazuje mi że mam odebrany kupon na 15 zł, kiedy jeszcze nigdy go nie odbierałem.
@Client:133851445 Konsultuję to z odpowiednim zespołem.
Dobrze, czekam na odpowiedź.
Witam wczoraj założyłem aplikację mobilną allegro w telefonie , powinienem otrzymać 15zł jako kupon rabatowy ,
ale nigdzie kuponu rabatowego nie widzę . Proszę o pomoc w tej sprawie .
@rewmalop Czy po zalogowaniu do aplikacji, nie widzisz na stronie głównej zielonego banera z informacją o kuponie?
dzień dobry
niestety nie widzę zielonego banera z informacją o kuponie . Nadal proszę o pomoc w tej sprawie.
pozdrawiam: rewmalop
@rewmalop konsultuję to, proszę o chwilę cierpliwości.