anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon 25 zł na zakupy za minimum 200 zł

IwonaOna2018
#8 Zapaleniec

Otrzymałem powiadomienie o kuponie 25zł na zakupy za min 200 zł. Zarówno na maila jak i w aplikacji. Kliknąłem odbierz kupon. Po dodaniu do koszyka towarów za ponad 200 zł kupon się nie pojawia. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
67 ODPOWIEDZI 67

error669
#7 Wielbiciel

Potwierdzam i dziękuję za akcję reakcję 🙂

pozdrawiam i życzę udanej zabawy sylwestrowej. 

oznacz moderatorów

Dersei
#2 Obserwator

Mam taką samą sytuację, również poproszę o interwencję.

oznacz moderatorów

MarSem0
#7 Wielbiciel

Dziękuję, zakupy już zrobione z kuponem. Do siego roku 🙂

oznacz moderatorów

WIELKI_SMURF
#2 Obserwator

Witam, mam identyczną sytuację jak inny użytkownicy, pojawiło mi się powiadomienie w aplikacji o kuponie na 25 zł przy zakupach za 200 kliknąłem na wykorzystaj kupon i kiedy dzisiaj chciałem go wykorzystać (ważny jest do końca dnia) brak jest kuponu i powiadomienie w aplikacji zniknęło z historii. Bardzo proszę i interwencję.

oznacz moderatorów

Sauron008
#2 Obserwator

U mnie również dokładnie ta sama sytuacja. Przy probie odbioru kuponu, nic nie ma. Nie ma możliwości wykorzystania go w aplikacji. Przy poprzednim kuponie było to samo. Ciekawe co będzie jak zareagują po czasie czyli jak skończy się kupon dziś o północy. Jak widać nie są to pojedyncze przypadki.

oznacz moderatorów

Marcin_Grodzki
#7 Wielbiciel

U mnie ten sam problem

oznacz moderatorów

aroRWLK
#2 Obserwator

Mam taką samą sytuację, również poproszę o interwencję.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @aroRWLK @Sauron008 @Marcin_Grodzki @WIELKI_SMURF @Dersei. Weryfikuję to i niedługo wrócę z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów