anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupon

Agent555
#19 Nestor ⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dzisiaj zakup za ponad 350 zł , chciałem wykorzystać kupon, nie dodało kuponu i nie pomniejszylo mi kwoty .

Proszę mi to wyjaśnić, wpłata była przelewem tradycyjnym na poczcie 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@Agent555 rozumiem, że chodzi o kupon na 20 zł na zakupy w wybranych kategoriach i dzisiejsze zamówienie z godziny 8:21? Czy kupon wyświetlił się podczas składania zamówienia w sekcji "Twoje zniżki" i zaznaczyłeś go, przed przejściem do płatności? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

@Sa_nova tak chodzi o kupon na 20zl ,tak dzisiejszy zakup , zaznaczyłem kupon i przesxedlem do płatności niestety  kupon się nie dodał i nie pomniejszylo mi kwoty, zakupu  można było użyć w kategorii  kultura i rozrywka ja w tej kategorii kupiłem , jutro kupon traci ważność 

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Agent555 dzięki za doprecyzowanie! Konsultuję to z działem technicznym i wrócę do Ciebie z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova

@Agent555 wracam z informacją. Kupon nie przypisał się do zamówienia, ponieważ najpierw zaznaczyłeś kupon, a po tym zmieniłeś metodę płatności co odznaczyło kupon. 

Zaznaczenie kuponu musi być ostatnim krokiem podczas składania zamówienia, aby był on prawidłowo dodany do zamówienia. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

@Sa_nova  dziękuję za odpowiedź, z tego co pamiętam wybrałem metod płatności przelew i kliknąłem w kupon później kliknąlem przejść do płatności, być może było jak napisałaś , nie pamiętam robiłem to w pośpiechu 

oznacz moderatorów