anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Client:112740376
#7 Wielbiciel

Dobrý den, do e-mailu mi přišel kupon na 200 Kč, ale nevím, v jakem kroku ho uplatnit. Nikde nevidím tuto možnost. Návod jsem četla. Děkuji.

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:112740376 Od koho jste kupon obdrželi? Z jaké adresy zpráva přišla? 

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

IMG_0556.png

IMG_0557.png

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

IMG_0556.png

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:112740376 Nevidím celý obsah, ale myslím, že v e-mailu máte pokyny, jak kupon použít. Můžete ho přidat v nákupním košíku výběrem způsobu platby.

Natalia
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

IMG_0572.png

 ta možnost tam právě není. Proto vám píšu.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:112740376 Můžete zkontrolovat, zda je situace stejná při použití Allegra na počítači? Při platbě by se vám úplně dole mělo zobrazit políčko „Vaše slevy“.

Ola
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Stále nic. Dokonce jsem se i na počítači přihlásila a v upozorněních mám dvě připomenutí, že mám tento kupon. Stejně jako v e-mailu. Prosím, vyřešme to co nejdříve. Již brzy vyprší 😕

IMG_0577.jpeg

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:112740376 Děkuji, pro použití kupónu je nutné nejprve vybrat způsob doručení a platby. Platba musí být provedena předem - kartou nebo bankovním převodem, nelze na splátky. Poté se objeví pole „Vaše slevy“, o kterém jsem psal výše.

Ola
oznacz moderatorów
t0mt0m
#2 Obserwator

Mám stejný problém. Vybral jsem platbu bankovním převodem. Žádná sleva se neobjevila, rovnou mě přesměrovalo do banky k platbě. Nákup jsem potom zrušil.

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka Społeczności
Była Moderatorka Społeczności

@Client:112740376 Obdrželi jste e-mail o kuponu na e-mailovou adresu účtu, ze kterého jste se pokusili nakupovat?

oznacz moderatorów
Client:111826509
#1 Nowicjusz

Souhlasím s dotazem. Kupóny mi přišly přímo v rámci profilu Allegro. Mám je v sekci kupóny > moje kupóny > jiné (jelikož nejsou od prodejce. Přišlo mi to formou upozornění (zvoneček v záhlaví stránky). Při tvorbě objednávky, kroku platby, kdy mám vybrán typ doručení, i že budu platit kartou, tak sice vidím "vaše slevy", ale kupóny nejdou vybrat - jsou neaktivní. Přičemž nejsou u nich uvedené, že by se na něco vztahovaly, vyjma ceny nákupu nad 400 Kč, což splňuji, jelikož je objednávka za 1000 Kč + doprava. Jakmile vyplním karetní údaje k platbě, tak sekce "vaše slevy" zmizí úplně.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:111826509 abych to vysvětlil, potřebuji záznam obrazovky s popisovaným problémem. Můžete je poslat na spolecznosc@allegro.pl s odkazem na toto vlákno na fóru? Zkontroloval jsem a poukaz je k dispozici na vašem účtu, pokud zvolíte platbu předem a nemůžete jej použít, musíme to zkontrolovat.

Monika
oznacz moderatorów
Client:113118452
#2 Obserwator

I'm having the exact same issue, the option is just straight up greyed out

Client113118452_0-1691876174445.png

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:113118452 To explain the issue, I need a screen recording of the described problem. Can you send them to spolecznosc@allegro.pl with a link to this forum thread? I checked, and the voucher is available in your account, if you choose to pay in advance and can't use it, we need to check.

Wiktoria
oznacz moderatorów