Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujacy otrzymal towar,wyslal zdjecia nie mojego towaru ze niby uszkodzony,odpisalem ze pokryje wszystkie koszty zwrotu,odp ze nie odesle a za usuniecie negatywa chce pieniadze!! Zglosilem sprawe do allegro wraz ze screnem z meila i dostalem odp od allegro ze kupujacy ma prawo negocjowac usuniecie komentarza!!! TO JAKIE ZARTY!!!
bo ma prawo w tym sensie, że jak spełnisz świadczenie-zwrot pieniędzy, wymiana, to zmieni komentarz. Moim zdaniem ktoś z "konsultantow" nie przeczytał tego co napisałeś. Pisz jeszczcze raz o innej porze dnia jak się ekipa na zmianach wymieni. Tu już wiele osoób pisało, ze to czasem działa.
To tak nie powinno dzialac,napisalem ze pokryje wszystkie koszty co do odeslania towaru,wiedzialem ze nie odesle bo wyslal uszkodzenia swojej czesci a nie mojej....to nie jest normalne bo idac tym tropem to mozna tak zrobic zawsze...daj 200zl bo nie usune negatywa
ale tak to działa w obecnym systemie komentarzy. Allegro nie widzi problemu, więc torpeduj teraz "konsultantów". Może trafisz na kogoś jeszcze rozsądnego.
dokladnie,oni maja to gdzies,chyba tam ciezko o kogos rozsadnego
@wrumwrum80 wyłudzanie od sprzedawcy szantażem pieniędzy to już dno dna. Oczekuje pieniędzy za usunięcie komentarza a towaru odesłać nie chce? W dodatku wysłał Ci zdjęcie uszkodzonej paczki, ale nie tej wysłanej przez Ciebie? Nie poddawaj się szantażyscie.
Tak dokladnie,napisalem ze pokryje wszelkie koszty zwrotu itd , wyslal mi zdjecia swojej uszkodzonej czesci twierdzac ze to moja , kolor inny i twierdzi ze to moje 🙂 napisal ze nie odesle ale usunie negatywa za 400zl , wyslalem do allegro zrzut ekranu z jego loginem i z tym co napisal ale oni maja to gdzies
Pisz dalej
3 rozne osoby odpisuja podobnie,ze zrzut ekranu z meili to nie dowod jprdl ... masakra jakie te allegro ma podejscie.....
Ale czasami tu moderacja sama prosi o zrzuty ekranu więc o co lotto?
pisz dalej ale nie dziś. Jutro będzie ktoś inny
teraz mi odp ze zrzut ekranu to nie dowod.....
@wrumwrum80 Poprośmy dziewczyny, może coś Ci pomogą/podpowiedzą w tej chorej sytuacji? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@wrumwrum80 ja bym tylko Panu wysłał wezwanie do usunięcia negatywa w ciągu 24 h z informacją że jeśli nie bedzie usunięty zgłaszam na policjje podejrzenie popełnienia przestępstwa z art 286 kk wraz z dowodami
1) zdjecie nie mojego produktu
2) wydruk oceny negatywnej
3) wydruk próby wyłudzenia kwoty 400zł za usunięcie oceny
Na tym bym zakonczył "negocjacje" . Jesli koemtarz nie zostałby usunięty przez kupującego w poniedziałek zgłosiłbym na policje jako próbe wyłudzenia
Gosc jest z ukrainy , takze bedzie mial to gdzies
@wrumwrum80 ukraincy takze odpowaidają za przestepswa popełnione w polsce. A po drugie być może wcale nie chcieć wracać na Ukraine. Tam zdaje sie mężczyźni sprawni fizycznie sa teraz bardzo poszukiwani i mało chętnie wypuszczani. Wiec akurat tym że jest obcokrajowcem bym sie nie zrażał
Ja też nie. Walczyć do końca
Dzieki za podpowiedz,napisze mu tak , ciekawe co odpisze
@wrumwrum80 postrasz go, że jak zanotujesz stratę w sprzedaży przez negatyw, wystąpisz do sądu z roszczeniem o odszkodowanie, a na dowód masz wiadomość z szantażem że negatyw był wystawiony celowo z celu wyłudzenia kasy 😞 Napisz też do UOKiK że portal nie weryfikuje opinii które szkodzą Twojej działalności 🙂
Na wet artykuły powstają na ten temat więc to się nasila https://wyborcza.biz/biznes/7,147582,30503596,allepatola-janusz-i-grazyna-ida-na-zakupy-wystawianie-...
Podejscie allegro mnie serio oslabia,mam na meilu wszystko,wyslalem im to a oni maja to gdzies,to moze spotkac kazdego bo jesli ktos bedzie chcial to znajdzie sobie sposob na zycie...naklika ludziom i bedzie chcial 100zl bo wystawi negatyw...a allegro ma to gdzies,w szoku bylem jak mi odpisali ze ....kupujacy ma prawo negocjowac usuniecie komentarza...no jprdl , sprzedawca wychodzi na to jest durniem ktory ma placic i nie dyskutowac bo kupujacy ma zawsze racje!!
Napisalem mu to co doradzaliscie i odp ze nie usunie komentarza,przed chwila zalozyl dyskusje i chce 400zl juz nie za usuniecie komentarza tylko teraz za uszkodzenia.....