anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier Allegro jak przekierować?

Vivacious
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  Kupiłem z wysyłką kurierem ( jak się okazało po czasie Allegro Kurier). Przesyłka miała być 30/31. Mnie w tej chwili pod tym adresem nie ma - kurier zadzwonił że jest przesyłka. Jak się spytałem dlaczego nie było dostawy wcześniej, dostałem info że 30/31 nie pracowali. Jak mogę przekierować przesyłkę np na paczkomat? ps Nie mam i nie chcę mieć aplikacji Allegro.

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@Vivacious 

Nie było dostawy wcześniej, bo to jest Allegro One i standardem jest długi czas dostawy.

Nie ma możliwości przekierowania

oznacz moderatorów

Vivacious
#8 Zapaleniec#

@fox_pawsA mają jakieś sortownie, z której można odebrać?

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@Vivacious Takiej możliwości też chyba nie ma. Jedynie kolejna próba doręczenia

oznacz moderatorów

Vivacious
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

Vivacious
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A co mają Ci odpisać, ? przekierowań nie ma, odebrania "gdzieś" tam nie ma, więc ...mozesz zadzwonić 616 306 997

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Vivacious. Podaj numer przesyłki lub numer zamówienia.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Vivacious
#8 Zapaleniec#

@MiMary A001H80614

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję, @Vivacious. Skonsultuję to z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Vivacious
#8 Zapaleniec#

@MiMarySuper ( ps nie odmówiłem przyjęcia, tylko powiedziałem ze dzisiaj nie dam rady )

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Vivacious

Przesyłki Allegro One mają termin doręczenia D+3. Twoja przesyłka została nadana 30 grudnia, więc termin doręczenia upływa 3 stycznia 2025.

A mówiąc że nie dasz rady odebrać, odmówiłeś odbioru (możesz tylko odebrać lub odmówić odbioru). Trzeba było poprosić o zostawienie awizo. 

oznacz moderatorów

Vivacious
#8 Zapaleniec#

@pecelaKurier powiedział, ze alternatywnie może zostawić na wycieraczce!

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Vivacious. Nie ma możliwości przekierowania przesyłki kurierskiej na adres automatu lub punktu odbioru, tylko na adres ''do drzwi''.
Złożyliśmy w oddziale interwencję z prośbą o ponowne doręczenie - kurier powinien zostawić awizo w przypadku nieudanej próby doręczenia.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów