Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę doświadczonych użytkowników, by spojrzeli na tę aukcję. Moim skromnym zdaniem wprowadza kupujących w błąd. Oferuje niby lek, a w rzeczywistości jest to broszurka, za ciężkie pieniądze.
https://allegro.pl/oferta/arbidol-an-antiviral-against-globally-prevalent-9864799633#
@_Tanova_ Dostałam tamtą aukcję w wynikach i o mało się nie nabrałam.
Łał- dobrze że jesteś taka czujna. Uważaj też żeby się nie dać nabrać, jak będziesz przechodzić koło koparki🤣
@_Tanova_ Jakbyś jeszcze nie zauważyła słowo Arbidol jest częścią tytułu książki o tym leku. Zobacz w którym roku została ona wydana. W 2017, wtedy jeszcze nikomu nawet się nie śniło o pandemii. Na Allegro też są archiwalne oferty sprzed kilku lat.
Idąc tokiem Twojego rozumowania, wpiszę w wyszukiwarkę słowo KOŃ, wyskoczy mi taka aukcja https://allegro.pl/oferta/widzowska-kon-na-recepte-9806861019
i napiszę tutaj z pretensjami że chcę konia z kopytami a nie jakąś książkę 🤣
@Kaliope_Brzeg napiszę tutaj z pretensjami że chcę konia z kopytami a nie jakąś książkę
To bardzo dobra KOŃcepcja😂
@mdrogeriaPrzecież czytam i jasno napisałam: "Oferuje niby lek, a w rzeczywistości jest to broszurka, za ciężkie pieniądze."
_Tanova_ niby nie ma wzianki ,że to lek , niby wymiary 116 stron, 15 x 0,7 x 22 cm nie sugerują tabletek .
@_Tanova_ Oferta tej książki łamała nasz regulamin ze względu na opis i już ją usunęliśmy.
@_HolaOla_Tak myślałam. Dziękuję.
@_Tanova_skopiowałam opis wydawcy do translatora i ten opis nic nie sugeruje by to był lek, samo znalezienie informacji że to książka też zajęło mi minutę. Zajęło mi to może minutę lub dwie, by zorientować się że wszystko jest w porządku. Nie raz kupowałam książki po angielsku z polskich księgarni i to norma, że opis wydawcy jest po angielsku.
Na Allegro też funkcjonują od lat znane księgarnie z literaturą obcojęzyczną, jedna z nich ma 247 000 tytułów po angielsku i z angielskim opisem. Nie będę jej może wymieniać z nazwy 😂
@Client:80110333 Opis tak, natomiast tytuł wskazywał na lek.
@_Tanova_ Opis tak, natomiast tytuł wskazywał na lek.
Czy wbity w ziemię Pal, wskazuje na to że masz się na niego nabić?
@_Tanova_ może na przyszłość lepiej czytaj ze zrozumieniem. Oferta przedstawiała książkę, a ty narobiłaś komuś problemów. Tak zwyczajnie, bezinteresownie.
@Agent051Problemów? Niech wystawi po polsku, a problemów nie będzie. Opis można zrobić w dwóch językach.
@_Tanova_ oferta była wystawiona w kategorii książek naukowych w dodatku była jasna i przejrzysta. Nawet ty zorientowałaś się, że to książka, a nie lek. Więc w żaden sposób nie wprowadzała w błąd. Twoja frustracja wynika z zawiedzionych nadziei, że na Allegro jest wszystko i tanio.
Problemów? Niech wystawi po polsku, a problemów nie będzie. Opis można zrobić w dwóch językach.
Taka mądra jesteś a leku, którego w Polsce w ogóle się nie stosuje i nie ma go w Rejestrze Produktów Leczniczych Dopuszczonych do Obrotu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej szukasz na polskim Allegro. W Chinach albo w Rosji szukaj.