anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Licytacja

Client:98438223
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

zlicytowałam kolczyki na allegro na 14.99zł , zakończyła się licytacja, ale jednak nie chcę kupić tych kolczyków, ponieważ się rozmyśliłam. Sprzedawca się na to zgodził, ale wchodziłam w zakładkę, by anulować zakup, ale nie mogłam tego zanulować. Czy mogę prosić o pomoc?

Pozdrawiam [edytowano]

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:98438223Zakup anulujemy automatycznie, jeśli nie opłacisz swojego zamówienia wyznaczonym czasie. Stanie się tak:

• po 7 dniach – w przypadku zakupu w opcji kup teraz lub licytacji opłaconego metodą inną niż przelew tradycyjny
  • po 14 dniach – w przypadku, gdy kupisz w opcji kup teraz lub licytacji i wybierzesz płatność z góry przelewem tradycyjnym.
   Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@w_kiwi Czekanie aż po kilku dniach automatycznie się coś anuluje to lekceważenie sprzedawcy który również musi czekać a w tym czasie mógłby ten sam towar sprzedać innemu kupującemu.

oznacz moderatorów

agsok
#9 Pomysłodawca#

Popularne to zjawisko w ostatnim czasie. "Rezerwacja" przedmiotu na 2 tygodnie.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:98438223 Najlepszym wyjściem będzie włączenie myślenia przed następną licytacją🤔

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Ziolko39 To bywa często bardzo trudne i przycisk ten się niektórym pali na szaro.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:98438223 Nie opłacisz nie ma zakupu, an Allegro Lokalne nie ma anulowania zakupu ani zwrotu bez zgody sprzedającego.

oznacz moderatorów