Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry czekam na dzień dodatkowe losy wyświetla mi że w ciągu czterech dni mają się pojawić jutro mija termin zakupu jest z 29 września. Sprawdzam cały czas jest 0 w regulaminie nie mogłam znaleźć odpowiedzi
@Client:121929259 o jaką dokładnie akcję promocyjną chodzi?
Loteria Smart
@Client:121929259 dziękuję i poproszę jeszcze o zrzut gdzie dokładnie widzisz informację o dodatkowych losach?
W powiadomieniach
@Client:121929259 dziękuję, a czy możesz przesłać mi także zrzuty ze Strefy Uczestnika?
@Client:121929259 dziękuję. Dziś do końca dnia te losy powinny się pojawić na Twoim koncie.
Nie mam
@Client:121929259 Zgodnie z informacją, którą widzisz w powiadomieniu, losy mają się pojawić w ciągu 4 dni. 4. dzień jest dzisiaj, dlatego proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Mam dokładnie tak samo, rozumiem, że trzeba cierpliwie czekać?
@Client:111510107 Jeśli zapowiedziane w powiadomieniu 4 dni jeszcze nie minęły, to tak.
Jeśli co do godziny to już powinny być
Ma Pan już na koncie swoim te losy?
Nie
Cześć @Client:121929259, poprosiłem o zweryfikowanie sprawy odpowiedni dział. Z racji trwającego weekendu, czas odpowiedzi może się wydłużyć i pojawić w ciągu następnego tygodnia.
Dobrze, czekamy spokojnie na odpowiedź. Minęło 6 dni, losów brak, a pewnie takich osób jak My jest więcej.
Minęły te 4 dni i nie ma losów na koncie.
Dzień dobry,dostałam 4 losy w Loterii Smart za Smart na rok,w 2-uch były "nagrody" min.7 losów Loterii.Wiem że temat się powtarza(brak monet,losów) i trochę "głupio" pytać(losów się jej zachciało),ale poproszę o wyjaśnienie.