Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry czekam na dzień dodatkowe losy wyświetla mi że w ciągu czterech dni mają się pojawić jutro mija termin zakupu jest z 29 września. Sprawdzam cały czas jest 0 w regulaminie nie mogłam znaleźć odpowiedzi
@Client:103224233 zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Client:103224233 @kondzikelo @Client:111510107 wracam do Was z informacjami na temat losów.
Jeśli otrzymaliście losy na nagrodę tygodniową, to znikną one po losowaniu w tygodniu, którego dotyczyły (w tym przypadku 29.09-5.10.2025).
Jeżeli otrzymaliście losy na nagrodę główną, to będą one nadal wyświetlane.
Skonsultowałam sprawę i losy, które zostały przypisane do Waszych kont dotyczyły nagrody tygodniowej, dlatego nie są już widoczne w strefie uczestnika, jednak brały udział w losowaniu tygodniowym.
Ale żadne losy nie były widoczne w żadnej chwili. Czyli losy tygodniowe nie są i nie będe widoczne nigdy? Jedynie w Państwa systemie?
I tutaj wcale nie widać jakiego rodzaju jest to los, poza tym jest napisane, że zostanie przypisany do konta. STąd nie rozumiem dlaczego cały temat został oznaczony jako rozwiązany.
Witam wygrałem 7losow w loterii. Dostałem informację że pojawia się na koncie w przeciągu 4dni dzisiaj mija 5dzien losów brak. O co tu chodzi?
@kondzikelo czy możesz wskazać numer zamówienia, którego dotyczą losy?
Witam, losy wygrałem w loterii wygrałem 7 losów.
@kondzikelo skonsultuję Twoją sprawę.
.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Prosimy o jakąś zbiorczą odpowiedź, bo widocznie system nie działa poprawnie i wylosowanych losów nie dolicza ludziom do kont loteryjnych. Pytanie czy każdy ma się zgłosić osobiście czy jesteście w stanie naprawić problem zbiorowo.
sposób w jaki działa ta loteria jest bardzo niejasny: (LG - los dla nagrody głównej, LT - los dla nagrody tygodniowej) Wczoraj miałem: 20 LG 20 LT, dziś było 22 LG, 18 LT, ale po jakimś czasie 22LG, 14LT. Z losowań dostałem 3x7 i 2x2 LT z czego można złożyć i 14 i 18, ale łącznie jest to 25, a nie 14+18, więc niespecjalnie idzie wytłumaczyć tym co się stało powyżej. Nigdzie też nie ma żadnego potwierdzienia czy i kiedy wylosowane losy zostały dodane. Z tego co widać w tym wątku jak i moim przypadku ewidentnie loterii przydałoby się systemowe przejrzenie bo coś tu się rozjeżdża.
@Client:111510107 @trueone1989 nasz dział techniczny pracuje nad tym, żeby czytelniej pokazać kwestię losów.
Podepnę się pod temat, bo nie rozumiem jak działają te tygodniowe losy. Losy dodają się u mnie poprawnie (chyba?), ale w zeszłym tygodniu miałem ponad 20 losów tygodniowych, a dziś po zalogowaniu mam 0. Brak jakiejkolwiek informacji o tym co się z nimi stało, więc założyłem, że losowanie już było i nic nie wygrałem. Nic strasznego.
Tyle że w opisie loterii jest "Losowania odbędą się: 09, 16, 23, 30 października oraz 06 i 17 listopada". To co się w takim razie stało z tamtymi losami z poprzedniego tygodnia? Przepadły już, czy czekają na losowanie 09 października? Nigdzie w powiadomieniach ani na stronie loterii nie widzę o tym żadnej informacji, ani ile tych losów było ani co się z nimi stało.