anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Loteria Smart! - losy [2025]

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:121929259
#7 Wielbiciel

Dzień dobry czekam na dzień dodatkowe losy wyświetla mi że w ciągu czterech dni mają się pojawić jutro mija termin zakupu jest z 29 września. Sprawdzam cały czas jest 0 w regulaminie nie mogłam znaleźć odpowiedzi 

oznacz moderatorów
33 ODPOWIEDZI 33
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103224233 zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103224233 @kondzikelo @Client:111510107 wracam do Was z informacjami na temat losów. 
Jeśli otrzymaliście losy na nagrodę tygodniową, to znikną one po losowaniu w tygodniu, którego dotyczyły (w tym przypadku 29.09-5.10.2025). 
Jeżeli otrzymaliście losy na nagrodę główną, to będą one nadal wyświetlane.

Skonsultowałam sprawę i losy, które zostały przypisane do Waszych kont dotyczyły nagrody tygodniowej, dlatego nie są już widoczne w strefie uczestnika, jednak brały udział w losowaniu tygodniowym. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:111510107
#7 Wielbiciel

Ale żadne losy nie były widoczne w żadnej chwili. Czyli losy tygodniowe nie są i nie będe widoczne nigdy?  Jedynie w Państwa systemie?  

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

I tutaj wcale nie widać jakiego rodzaju jest to los, poza tym jest napisane, że zostanie przypisany do konta. STąd nie rozumiem dlaczego cały temat został oznaczony jako rozwiązany. 

Client111510107_0-1759742811230.png

oznacz moderatorów
kondzikelo
#7 Wielbiciel

Witam wygrałem 7losow w loterii. Dostałem informację że pojawia się na koncie w przeciągu 4dni dzisiaj mija 5dzien losów brak. O co tu chodzi? 

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@kondzikelo czy możesz wskazać numer zamówienia, którego dotyczą losy? 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kondzikelo
#7 Wielbiciel

Screenshot_2025-10-06-09-09-47-57_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

 Witam, losy wygrałem w loterii wygrałem 7 losów. 

oznacz moderatorów
kondzikelo
#7 Wielbiciel

Screenshot_2025-10-06-09-09-52-57_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@kondzikelo skonsultuję Twoją sprawę. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Martinez-Bestbuy
#7 Wielbiciel

.

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Prosimy o jakąś zbiorczą odpowiedź, bo widocznie system nie działa poprawnie i wylosowanych losów nie dolicza ludziom do kont loteryjnych. Pytanie czy każdy ma się zgłosić osobiście czy jesteście w stanie naprawić problem zbiorowo. 

oznacz moderatorów
trueone1989
#7 Wielbiciel

sposób w jaki działa ta loteria jest bardzo niejasny: (LG - los dla nagrody głównej, LT - los dla nagrody tygodniowej) Wczoraj miałem: 20 LG 20 LT, dziś było 22 LG, 18 LT, ale po jakimś czasie 22LG, 14LT. Z losowań dostałem 3x7 i 2x2 LT z czego można złożyć i 14 i 18, ale łącznie jest to 25, a nie 14+18, więc niespecjalnie idzie wytłumaczyć tym co się stało powyżej. Nigdzie też nie ma żadnego potwierdzienia czy i kiedy wylosowane losy zostały dodane. Z tego co widać w tym wątku jak i moim przypadku ewidentnie loterii przydałoby się systemowe przejrzenie bo coś tu się rozjeżdża.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:111510107 @trueone1989 nasz dział techniczny pracuje nad tym, żeby czytelniej pokazać kwestię losów.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:47102660
#8 Zapaleniec

Podepnę się pod temat, bo nie rozumiem jak działają te tygodniowe losy. Losy dodają się u mnie poprawnie (chyba?), ale w zeszłym tygodniu miałem ponad 20 losów tygodniowych, a dziś po zalogowaniu mam 0. Brak jakiejkolwiek informacji o tym co się z nimi stało, więc założyłem, że losowanie już było i nic nie wygrałem. Nic strasznego.
Tyle że w opisie loterii jest "Losowania odbędą się: 09, 16, 23, 30 października oraz 06 i 17 listopada". To co się w takim razie stało z tamtymi losami z poprzedniego tygodnia? Przepadły już, czy czekają na losowanie 09 października? Nigdzie w powiadomieniach ani na stronie loterii nie widzę o tym żadnej informacji, ani ile tych losów było ani co się z nimi stało.

oznacz moderatorów