Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! Dzisiaj otrzymałem uszkodzoną przesyłkę. Dwa tygodnie temu zamawiałem identyczną przesyłkę u tego samego sprzedającego i wszystko było w porządku, dlatego absolutnie nie podejrzewam sprzedawcy o wysłanie wadliwego produktu, a firmę kurierską, która uszkodziła przesyłkę. Zachowanie kuriera dzisiaj też było niefajne, który rzucił paczką z samochodu na podwórku zanim zdążyłem do niego dojść i sobie pojechał. Dostawa była realizowana przez Allegro Delivery DHL (przymusowo, bo przecież nie mamy prawa wyboru jako kupujący). Zgłosiłem problem z zakupem i trochę się zdziwiłem, bo dostałem na e-mail informację, że reklamację rozpatrzy samo Allegro w ciągu 7 dni. Czy w tej sytuacji to sprzedawca nawet nie wie o tym problemie? Sądziłem, że będzie ta dyskusja ze sprzedającym, gdzie będzie można porozmawiać, jak to było kiedyś. Od kiedy tego nie ma? Czy może wpływ ma na to sposób dostawy, kto obsługuje problem? I zasadniczo, czy ktoś z doświadczenia wie, jak szybko Allegro zabiera się za rozpatrywanie takich spraw? Na chwilę obecną zostałem w próżni bez kasy i z uszkodzonym produktem, którego potrzebowałem na już. Pozdrawiam
@RobertB1992 Zgłosiłeś problem z przesyłką, a nie otrzymanym towarem, więc sprawa jest rozpatrywana przez Allegro (usługa była realizowana metodą dostawy, którą udostępniamy).
Jeśli chcesz, możesz zgłosić sprawę również bezpośrednio sprzedawcy.