Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@wrzeciono1 czy masz na myśli etykietę widoczną na paczkach? Tam powinna być informacja jaki to produkt? Na etykietach są zazwyczaj widoczne dane nadawcy, czyli sprzedającego.
Wszystkie informacje o przesykach są też widoczne w zakładce Moje zakupy, w szczegółach poszczególnych zamówień.
nie,nie na etykietach tylko na ostatnim mailu z Inpostu.Tam jest inna fima niż na zamówieniu np kowalski i gala.Ja zamawiałem na Gala a finalnie otrzymuję kowalski.Przy ostatnim mailu otrzymuję tylko od Inpostu a nie jak zwykle dublowane Inpost i Allegro,W rezultacie nie wiem czy iść (jak mała przesyłka) czy jechać (jak duża)
@wrzeciono1 Możesz porównać numer przesyłki z paczki oraz ze szczegółów zamówienia.
często nie ma nr przesyłki gdy piszą na Inpoście że paczka już jest
Ale na allegro też ci pokazuje w górze po prawej. "Paczka czeka na odbiór" i jest tam napisane co w niej jest.
OK teraz już wiem co to za paczka.Ale ja bym chciał żeby w ostatniej wiadomości była ta paczka rozpoznana.A tak muszę się wracać do długiej korespondecji z Allegro i prześwietlać wstecz załóżmy 3 przesyłki których oczekuję.To rozczarowujące
@wrzeciono1 Informację o przesyłce możesz sprawdzić w zakładce Moje zakupy na Allegro, następnie wybrać szczegóły zamówienia. Na górze strony wyświetlimy status zamówienia, a kiedy zjedziesz niżej będzie informacja o przewoźniku, numer paczki oraz dostępny przycisk "Pełna historia przesyłki".
O teraz to jest rozwiązanie!Dzięki