Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
No to tak zamówiłem przez allegro z sklepu ole ole . Pilot smartv tv No i przyszedł ale co się okazuje po prostu nie działał wymieniłem 3 razy na inne baterie nic nie dało próbowałem do innego telewizora też nic nie dało to postanowiłem zrobić zwrot zapakowałem paczke prawidłowo i odesłałem No i dostaje taki email problem w tym że robiłem dużo razy zwroty i zawsze było bez problemu to tłumaczę ze jest możliwość że kurier przypadkiem otworzył lub No jakieś inna możliwość. Więc napisałem zwrot i został odrzucony , 26 listopada przychodzi mi email że paczka wyruszyła w drogę ale co się okazuje ze juz dnia następnego 27 jest w jakimś magazynie ja nic z tego nie rozumiem nie przyszedł mi żaden sms nie przyjechał kurier straciłem pieniądze za dostawę produktu i za zwrot który też zapłaciłem teraz nie wiem gdzie jest paczka , ja chce odzyskać pieniądze za ten produkt i tyle nie chce już za dostawę i za zwrot tylko za produkt co mi z niego jak mi go zwrócili jak on dalej nie działa i co mam z tym sobie zrobic ? Proszę o pomoc bo już straciłem nerwy i siły do tego
@Client:96972565 obrazka nie widać. Do momentu zatwierdzenia przez moderatorki. Zwrot przez allegro robiłeś? Jakim przewoźnikiem zwrot ? Podaj numer zamówienia i numer listu przewozowego?
Tak zwrot przez allegro miałem dyskusje z sklepem ole ole i dali mi link do reklamacji
Reklamacja po przez inpost
Numer to : 522107018160166001988148
A ten numer to zwrot 600000576405800011865563
Ten u góry to jest numer paczki której mi wysłali a ten niżej numer to mój zwrot który został odrzucony
A ten zwrot został zrobiony przez system allegro jaki kurier?