anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam udowadniać że jestem człowiekiem ?

almaak
#9 Pomysłodawca#

Nie wiem w jakim dziale napisać ten post i może robię to w złym ale trudno.
Przed chwilą pisałem ocenę produktu i pod koniec, gdy już miałem zatwierdzić mój tekst, strona zniknęła i pojawił się komunikat, że "zauważyliśmy dziwną aktywność" i mam udowodnić, że jestem człowiekiem, przesuwając jakiś kretyński obrazek.
Cały mój tekst został stracony i muszę pisać od początku a nie wiem, czy znów nie pojawi się ta fanaberia.
To jest jakaś kpina, co to ma znaczyć "dziwna aktywność"
Jakiś bot będzie oceniał, jak z mojego komputera korzystam ?
Czy piszę za szybko, czy za wolno, czy co ?
Szlag mnie prawie trafił, przecież to jest jakaś patologia z tymi botami, obrazkami i innymi, **piiip**yzmami, które pozornie mają jakiś tam wpływ na jakieś tam "bezpieczeństwo"
Weźcie to albo naprawcie albo wywalcie w cholerę bo to dziecinada jest i amatorka.

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Racja ,stwierdzenie że allegro niczego od nas nie chce jak najbardziej wprowadza w błąd innych.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@gdvorek  Masz rację,  zapomniałem że Allegro potrzebuje użytkowników a najbardziej  ich pieniędzy.   Ale już  opinie i recenzje to niekoniecznie, no może  z wyjątkiem takich typu "Łubu dubu,  niech nam żyje...."

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@br. jeśli pojawiają się tu sugestie lub opinie to przekazuje je do odpowiednich zespołów.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@gdvorek   "... przekazuje je do odpowiednich zespołów."

Składam wyrazy ubolewania.  Już starożytni Grecy znali ta metodę i nawet nazwali:  Syzyfowa praca.

A jak obecnie nazywamy takie działania z uprzejmości nie napiszę.  Ważne żeby płacili.

oznacz moderatorów