anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Minal miesiac od zmian i bez kwadracika

Client:87296636
#12 Orędownik#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ 

Jak to ujac? ...Jest super na serio ..dopiero teraz zobaczylem Wasz zamysl - te wszystkie zmiany, brak szukaj w opisie itd. itd

...Musze sie pokalac i odwolac wszystko co pisalem ...jako niewidzacy Waszego glownego celu ....

Po  Miesiacu praktycznie nie robienia zakupow TUTAJ ...teraz widze  ile tysi zostalo w kieszeni..za co dziekuje i nieocenione jest tez w koncu nie wkurzanie Zony, dzieci, i reszty NIE przesiadywaniem wielu godzin przed kompem na tym szacownym portalu z powodu przed Pierwszo-Pazdziernikowej polamanej szukajki i baaardzo pokretnych filtrow  :)))

Jest git ..jest dobrze , tak trzymac ..serio :))) Pozdrawiam 🙂  

256-bit limit
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Crow_Empire
#13 Ambasador#

U mnie też pieniądze zostały...

Non stop coś kupowałem używanego, to na Lokalnie, to na Allegro. Tego było dużo...

Czy potrzebowałem, czy nie, często z ciekawości danego produktu, często coś wróciło na Allegro, bo jednak uznałem, że nie potrzebuję, albo ciekawość zaspokoiłem...

Od zmian nie kupiłem nic używanego (Allegro łatwo może sprawdzić moją historię używanych zakupów, okłamać się tu nie da), bo od zmian kompletnie nie mogę nic znaleźć. Obecne Allegro jest totalnie pokręcone, filtry robią co chcą. Cóż, kasa zostaje, wolałem jednak, gdy była w ruchu, ale na to już nie mam wpływu.

oznacz moderatorów