anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

moje konto zostało zablokowane

Gammer1999
#7 Wielbiciel#

Witam mam problem zalogowałem się na allegro i chciałem kupić kartę sd do swojej kamery i dodało do koszyka i chciałem do kasy i wyświetlił twoje konto zostało zablokowane komputer był skanowany 4 razy i nie mam wirusa 

nikt się inny nie logował na moje konto posiadam swoje urządzenia nokia t20 huawei p30 lite i 1 laptop z windows 2 komputery z windows i tv box zalogowany z allegroPoczta-INT-108--11-02-2024_09_18_PM.pngAllegro-pl-Więcej-niż-aukcje-Najlepsze-oferty-na-największej-platformie-handlowej--11-01-2024_03_19_AM.png

tu są screen shot z allegro i z poczty e mail 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Gammer1999 Widzę, że otrzymałeś już odpowiedź w zgłoszeniu mailowym numer 45811420. Proszę, wykonaj kroki opisane w mailu, po czym udziel odpowiedź na wiadomość doracy. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Gammer1999
#7 Wielbiciel#

Witam mój komputer został skanowany antywirusem i zmieniłem hasło na e-mail wszystkie urządzenia są wylogowane typu iphone i nieznany zmieniłem hasło na długie i dwu etapowe włączyłem 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Gammer1999 Ja nie mam możliwości zajęcia się kwestią blokady konta. Proszę, napisz w tej sprawie do doradcy. Numer zgłoszenia 45811420 znajdziesz w tytule maila. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów