Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
chciałabym wykorzystać kod MyBenefit na 200 zł i zrobiłam zakupy za 188 zł. Po zrealizowaniu kodu z którego pobrano tylko 39 zł, nadal muszę zapłacić 149 zł. Nic z tego nie rozumiem. Czemu nie pobrało mi z bonu całej kwoty 188zł?
A kod (kupon) był jeden w całości za 200zł czy w jakiś częściach?podczas jednej płatności możesz skorzystać tylko z jednego kuponu.
Kod był jeden z jednego kuponu.😏
@alutkacz811 Czy dokonałaś już tej płatności? Jeśli tak, podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy.
Nie. Anulowalam zamówienie, bo nie chciałam dopłacać. Mam tylko nadzieję, że kod nie stracił ważności
Nie stracisz, wróci.
712b45d2-1666-11ed-b1d9-b3cbb0ca373a
@alutkacz811 W takim razie spróbuj ponownie i jeśli błąd z tym kodem nadal będzie występował spróbuj proszę nagrać krótki film, który będzie przedstawiał tę sytuację. To pomoże nam zidentyfikować ten problem.
Spróbowałam jeszcze raz i niestety dostałam komunikat, że "podany przez ciebie kod został już wykorzystany". Spróbuję jutro.
Wraca w ciągu 24godz.tu:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupony
@alutkacz811 Napisz proszę do nas wiadomość w sprawie wykorzystanego kuponu przez ten formularz i koniecznie w swoim zgłoszeniu napisz numer zamówienia, który tutaj podałaś. Nasi pracownicy wyjaśnią sprawę tej płatności.
Niestety ciągle wyświetla się komunikat, że kod został już wykorzystany 😭 alutkacz811
@alutkacz811, napisz do nas drogą, którą wskazała Ci @_HolaOla_. 🙂 Sprawdzimy to.