anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie dostałem kuponu 25 zł za zakupy za min. 300 zł

MAMY ROZWIĄZANIE!
GrzegorzKolmasik
#7 Wielbiciel

Dzien dobry, dostalem informacje ze otrzymalem taki kupon, jest on jednak niewidoczny przy probie zakupow

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@GrzegorzKolmasik 

Konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
FaQa
#7 Wielbiciel

Dostałem dziś powiadomienie o kuponie na święta w kwocie 25zl za zakupy za min 300zł.

Nigdzie nie widać tego kuponu, nawet po wybraniu produktów i przejściu dalej do wyboru płatności i dostawy...

"Kupon 25 zł na zakupy na Allegro

Zasady akcji promocyjnej "Kupon 25 zł na zakupy na Allegro"

Zakwalifikowaliśmy Cię do udziału w promocji biorąc pod uwagę Twoją historię zakupową. Promocja obowiązuje tylko odbiorców tej wiadomości. W czasie trwania promocji możesz skorzystać z niej tylko raz."

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@FaQa 

Konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Wracam z odpowiedzią.

Na początku sprawdźcie proszę czy na pewno wszystko dobrze zrobiliście żeby otrzymać kupon.

Jak skorzystać z promocji?

1. Z kuponu mogą skorzystać zarejestrowani i zalogowani klienci, do których kierowana była komunikacja dotycząca tej akcji promocyjnej.
  2. Aby aktywować kupon o wartości 25 zł, zaloguj się na swoje konto Allegro, a następnie kliknij przycisk "Kliknij po kupon" w dedykowanym e-mailu lub kliknij w powiadomienie Push lub Tinkerbell (dzwoneczek) informujące o kuponie.
  3. Po otwarciu i kliknięciu w powiadomienie kupon zostanie automatycznie dodany do Twojego konta.
  4. Link do aktywacji kuponu będzie aktywny do 21 grudnia 2025, 23:59.

Proszę kliknij w aplikacji na dzwoneczek i tam powinieneś mieć informacje o kuponie - zjedź na sam dół i kliknij "zakupy" to kupon Wam się doda. 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
FaQa
#7 Wielbiciel

Maila nie dostałem, była właśnie informacja po kliknięciu w dzwonek jeszcze dziś ale jak odczytałem Pana odpowiedź to znikła mi ta wiadomość... 

Ale nie widziałem tam nic do wciśnięcia "Zakupy"

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@FaQa 

W tej sytuacji skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
damian-tobolski
#8 Zapaleniec

Mam tą samą sytuację. Klikam w powiadomienie, a kuponu nie ma.

oznacz moderatorów
GrzegorzKolmasik
#7 Wielbiciel

oszukujecie ludzi z tymi nieistniejacymi kuponami

oznacz moderatorów
kapieka
#1 Nowicjusz

Ja również mam podobny problem. Przychodzą powiadomienia push o kuponach po czym po kliknięciu nie przekierowuje wcale do kuponu. W powiadomieniach na allegro i na mailu nie ma również info o kuponie. W sekcji kupony też nie widać kuponu. To już drugi raz kiedy ma taką sytuację 

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@GrzegorzKolmasik@kapieka@damian-tobolski jeśli zrobiliście wszystko zgodnie z instrukcją od @gdvorek, to proszę skontaktujcie się z nami przez ten formularz.    

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
igor-gdynia
#8 Zapaleniec

Wszystko działa, miałem to samo, też dostałem powiadomienie a po kliknięciu nic strona startowa allegro, po kliknięciu w dzwoneczek nie ma tego powiadomienia.

OTO ROZWIĄZANIE:

1. wchodzisz na swoją pocztę email gdzie masz zarejestrowane allegro

2. w wyszukiwarkę maili wpisujesz "XXX"

igorgdynia_0-1766352846072.png

3. klikasz na maila, a w nim na pomarańczowy baner "KLIKNIJ PO KUPON"

4. uruchamia się strona główna allegro, klikasz na swoje imię (prawy górny róg)

5. zakładka "kupony i karty podarunkowe" i viola!

igorgdynia_1-1766352904192.png

6. kuponik na -25 ziko, widnieje na koncie 🙂

Mam nadzieję że pomogłem, WESOŁYCH ŚWIĄT ! I spiesz się ! zostało niecałe 90minut na jego wykorzystanie 😉

oznacz moderatorów
FaQa
#7 Wielbiciel

Na maila właśnie nic nie przyszło, tylko w aplikacji. Kontaktowałem się przez formularz i dostałem taką samą odpowiedź co od Was...

Czyli nie pomogło nic bo jak miałem powiadomienie to nie można było w niej nic kliknąć a teraz już mi znikło całkowicie jak pisałem wcześniej.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
igor-gdynia
#8 Zapaleniec

No to miałeś mega pecha. Szkoda 😞

oznacz moderatorów