Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest coś nie tak z allegro aktualnie?
Nie mogę dodać niczego do koszyka, tuż po dodaniu czegokolwiek otrzymuje komunikat: "Usuneliśmy z Twojego koszyka nieaktualne oferty", pomimo tego że jak wchodzę w daną ofertę to nadal jest aktualna.
Sprawdzałem z kilku przeglądarek, screen poniżej:
U mnie tez nie działa, a chciałam coś zakupić. Dodatkowo wyrzuciło mi prawie wszystkie inne przedmioty z koszyka. Wyrzucone przedmioty niby nieaktualne, ale jak wchodzę w link oferty "nieaktualnej" są tam nadal ilości do zakupu, więc oferta jest nadal aktywna. Miałam 42 przedmioty w koszyku, pozostało mi tylko 5 i ciagle co dodam, to zostaje usunięte.
@Client:25727230, @LEW433, @-GOSI- , @piotr_an, spróbujcie wyczyścić przeglądarkę (zrobicie to kombinacją klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE). Jeśli to nie pomoże, oprócz zrzutu ekranu obrazującego sytuację, przydatny będzie również numer oferty.
Ja odświeżyłem i zaczęło działać a faktycznie przez chwilę wyrzucało.
@LEW433, super, mam nadzieję, że była to chwilowa niedogodność. 🙂
Cała zawartość koszyka zniknęła.Co dalej.Jak odzyskać koszyk?
Oczywiście oferty nadal istnieją .
U mnie to samo w aplikacji
Radzę zawsze mieć także w obserwowanych, wówczas w razie wyrzucenia masz nadal i nie musisz szukać od nowa.😉
W razie wyrzucenia z koszyka?!
Kto ma takie uprawnienia?
U mnie nie działa. Sprawdzone także na innym sprzęcie. Utracone praktycznie wszystkie rzeczy z koszyka, a nowych dodać nie można.