anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa mi koszyk

Client:44719494
#7 Wielbiciel#

Dzien dobry, pare dni temu robiłam aktualizację aplikacji na telefonie. Od tamtej pory nie dziala mi koszyk. Wyskakuje komunikat sprobuj pozniej.  Na komputerze dziala. Zainstalowalam raz jeszcze aplikacje nic to nie dalo. Sprawdzalam na innym telefonie i tak samo , nie dziala. U meza wszystko gra . Wiec cos u mnie jest nie tak ale juz nie wiem co.  Prosze o pomoc 🙏

IMG_8996.png

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44719494Spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro. Jeśli problem dalej będzie występować, prześlij nam nagranie lub zrzuty ekranu przez formularz kontaktowy. https://allegro.pl/pomoc/kontakt

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:44691136
#1 Nowicjusz#

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:44691136 chyba jakiś błąd w aplikacji bo już ktoś tu zgłaszał podobny problem

Nie działa mi koszyk 

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44719494 weryfikuję sprawę z działem technicznym. Podaj jeszcze proszę z jakiej wersji aplikacji korzystasz i na jakim systemie operacyjnym. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:44719494
#7 Wielbiciel#

Ios 18.1.1

allegro wersja 7.97.0

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44719494 otrzymałam informację, że wszystko powinno już działać 🙂 Jeśli nie, zainstaluj najnowszą wersję aplikacji. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów