anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę dokonać tego zakupu, dlaczego?

Agnethka1
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, kupujący wystawił zestaw 2 produktów po atrakcyjnej cenie. Gdy chce już za nie zapłacić, wyskakuje mi komunikat, że jednego z nich nie mogę kupić. Czemu się tak dzieje? Próbowałam na aplikacji i na przeglądarce, nic nie działa... 

Screenshot_20251016_213640.jpg

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agnethka1  bo pewnie ten zestaw zrobiło Allegro, a nie sprzedający😉 i tego drugiego produktu już nie ma

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Agnethka1 podaj nam proszę linki lub numery ofert, z których chcesz skorzystać. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agnethka1
#7 Wielbiciel

Screenshot_20251017_182849.jpg

Screenshot_20251016_214140.jpg

 to jest taki zestaw od Oficjalny sklep Tefal @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agnethka1  ale miałaś podać link, lub numer oferty, a nie zrzuty ekranu 

oznacz moderatorów

Agnethka1
#7 Wielbiciel

Zestaw ten pojawia się na aukcji opiekacza (i osobno frytkownicy) i mogę go włożyć do koszyka, nie mogę wejść w aukcję obu, bo są to osobne rzeczy, które w zestawie są taniej.

Link do opiekacza: https://allegro.pl/oferta/opiekacz-gofrownica-toster-do-kanapek-tefal-snack-collection-sw852d12-1006...

Link do frytkownicy: https://allegro.pl/oferta/frytkownica-beztluszczowa-tefal-ey855d10-frytownica-air-fryer-7-5l-duza-xl...

oznacz moderatorów

la_nika

@Agnethka1 sprawdziłam Twoje konto i samą ofertę i nie widzę nic, co mogłoby blokować to zamówienie. Czy możesz proszę spróbować ponownie?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agnethka1
#7 Wielbiciel

Dzieje się to samo, po wybraniu wariantów ubezpieczenia, sposobu dostawy, gdy chcę zapłacić, wyskakuje mi, że nie mogę dokonać zakupu opiekacza.... 

oznacz moderatorów

la_nika

@Agnethka1 ok, dziękuję za odpowiedź. Skonsultuję to i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów