anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę nic kupić - dziwny komunikat

Client:115278600
#7 Wielbiciel#

Witam, próbuje kupić sobie rzecz standardowo na Allegro i dostaje komunikat "To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."

Jest ktoś w stanie pomóc? Nie ukrywam że mi zależy żeby wszystko działało, a co jakiś czas niestety się psuje. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  może ktoś będzie w stanie pomóc z góry dziękuję

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:115278600 Przecież jest napisane"[...] Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

@komis-bell tylko ze nie ma tam żadnego formularza, więc nawet nie wiem co mam wypełnić i do kogo wysłać? z weryfikacją też nie mam pojęcia o co chodzi 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:115278600 Czy słowo "formularz" nie jest w formie linka do formularza kontaktowego?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie jest, ale klikam w ten link teraz i nadal nie widzę żadnego formularza, mogę jedynie się połączyć z botem który nic nie rozumie 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:115278600 Jak klikniesz w link do formularza który wkleiłem to nie wyświetla Ci się to:

komisbell_0-1735641674171.png

?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Masz tam link więc skorzystaj z niego, albo tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów