anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę odebrać kuponu 15 zł

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:119010581
#9 Pomysłodawca#

Witam, jestem w aplikacji mam nowe konto i naciskam odbierz kupon 15 zł, wtedy pokazuję "Ups, nie znaleźliśmy takiej promocji, sprawdź aktualne promocje" Proszę pomóc 

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:119010581 Cześć 🙂 Czy chodzi o promocję "Kupon na start"? Jeśli tak, to jednym z warunków jest posiadanie aktywnego konta na Allegro, a Twoje nie zostało jeszcze aktywowane:  https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/aktywacja-konta/jak-aktywowac-konto-zwykle-za-pomoca-wplaty-... 

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Tak,  ale ja zarejestrowałem się i potwierdziłem co jeszcze?

@ko_alka 

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Mam aktywować płatności?
Dać bank itd? 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:119010581 Twoje konto na Allegro nie jest aktywne. Konto aktywujesz za pomocą wpłaty online (1,01 zł i oczywiście ta kwota jest zwracana). Służy to potwierdzeniu Twojej tożsamości. Wskazówki znajdziesz w artykule, który podesłałam. 

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Dałoby się to zrobić szybciej niż 24 godziny?, czy to będzie już gotowe w piątek, bo już zapłaciłem te 1,01 zł,

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:119010581 Konto zostanie aktywowane po weryfikacji, nie trwa to długo, do piątku będzie aktywne. 🙂 

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Dobrze dziękuję bardzo

Pozdrawiam serdecznie  

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, przepraszam że jeszcze raz piszę ale mam ostatnie pytanie, na pewno mi nie wygaśnie kupon którego jeszcze nie zaktywowałem bo jeśli te aktywowanie trwa dwa dni do piątku to będę miał dalej kupon tak?

@ko_alka 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:119010581 Tak, jeśli spełnisz pozostałe warunki promocji. Tutaj regulamin: https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-kupon-na-start-ZMk5j8GP3tB 

1. Promocja dedykowana jest Użytkownikom, którzy w Okresie Trwania Promocji łącznie spełnią następujące warunki:
    a) posiadają aktywne Konto na Allegro i Konto nie jest zawieszone, b) nie dokonywali zakupów w Aplikacji Mobilnej Allegro na 12 miesięcy przed Okresem Trwania Promocji.
  2. Uczestnik spełniający łącznie warunki wskazane w ust. 1 powyżej, może otrzymać kupon o wartości 15 złotych za zainstalowanie Aplikacji Mobilnej Allegro (“Kupon za instalacje”). W celu odebrania Kuponu za instalacje, Uczestnik powinien zalogować się na swoje Konto w Aplikacji Mobilnej Allegro i kliknąć przycisk “Odbierz kupon”.
  3. Dodatkowo, gdy Uczestnik dokona pierwszego zakupu na Allegro w Aplikacji Mobilnej Allegro od 12 miesięcy poprzedzających dzień instalacji Aplikacji Mobilnej Allegro, może otrzymać dodatkowo kupon o wartości 15 złotych (“Kupon za zakup”). Warunkiem przyznania Kuponu za zakup jest dokonanie w Okresie Trwania Promocji zakupu w Aplikacji Mobilnej Allegro o wartości przynajmniej 59 złotych (nie wliczając kosztów dostawy) i skuteczne opłacenie go za pomocą Usługi Operatora Płatności. Kupon za zakup zostanie przyznany automatycznie po realizacji zakupu o którym mowa w niniejszym pkt 3.
  4. Warunkiem odbioru Kuponu za zakup przez Uczestnika jest łączne spełnienie przez niego warunków o których mowa w pkt 1 powyżej oraz wcześniejsze odebranie Kuponu za instalację.
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Witam, mam aktywowane konto ale dalej mam tak samo i nie mogę odebrać kuponu o wartości 15 zł
@ko_alka 

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Pisze dalej "Ups, nie znaleźliśmy takiej promocji" a chociaż piszę że mogę odebrać kupon

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca#

Już nieważne zadziało musiałem jedynie ponownie zainstalować aplikację

oznacz moderatorów