anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę rozpocząć dyskusji. Interfejs strony twierdzi, że "Coś poszło nie tak"...

FatBantha
#1 Nowicjusz#

Mam problem techniczny. Próbuję rozpocząć dyskusję w kwestii zwrotu towaru, przy którym Sprzedający próbował ode mnie wyciągnąć pieniądze w ramach niekorzystnej... niestandardowej opcji polubownej z różnymi manipulacjami.

Interfejs strony Dyskusji podaje mi komunikat "Coś poszło nie tak, odczekaj chwilę i spróbuj ponownie." niezależnie od tego kiedy próbuję to wysłać.

Czy to jest związane z działaniem samego Allegro, czy moją konfiguracją sprzętową? A może rozległością samego tekstu? Nie chciałbym, aby przepadł mi termin, w jakim mógłbym rozpocząć dyskusję.

Czy ktoś może mi pomóc?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@FatBantha Proszę, podaj numer zamówienia, którego dotyczy problem. Poproszę odpowiedni zespół o założenie dyskusji. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FatBantha
#1 Nowicjusz#

Dziękuję, już sobie poradziłem, problemem okazała się być długość wiadomości, którą chciałem wkleić. Porozbijałem ją na kawałki, wysłałem na raty i przeszła.

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

@FatBantha "Coś poszło nie tak"... jak widzisz ten komunikat, to oznacza, że akurat serwis ma przebłysk szczerości względem klientów. I tyle, więcej nie oczekuj.