anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wejść na moje alegro

Client:127421039
#1 Nowicjusz

Nie mogę wejść na swoje alegro, nie pamiętam loginu, już od kilku lat jestem klientem, a gdy wchodzę pokazuje mi że dopiero od 7 miesięcy. Nie mogę wejść w moje zakupy. Puste pole.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Client:127421039 w tej sprawie napisz do nas przez formularz kontaktowy, po odpowiedniej weryfikacji pomożemy Tobie w zalogowaniu na odpowiednie konto.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek  przez formularz, to będzie czekał wieki😉, a on potrzebuje jedynie login do starego konta

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@KOGIEL_T nie będzie, zapewniam Cię.

Domyślam się czego potrzebuję, ale to nie jest "jedynie" login", a  naszym zadaniem jest zadbać o bezpieczeństwo danych.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek  to bardzo dziwne🤔, bo zawsze piszecie, że sprawy są rozpatrywane w kolejności zgłoszeń, a teraz chcesz mi powiedzieć, że @Client:127421039  będzie obsłużony poza kolejnością😉, a tak btw, to dziewczyny za zgodą usera często podawały drugi login, więc nie rozumiem po co tu znowu się zasłaniać bezpieczeństwem danych 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@KOGIEL_T nie jestem jedną z dziewczyn, więc nie wypowiem się za nie:)

Ale skoro już tak dokładnie analizujesz moje słowa – to pozwól, że sprostuję: nigdzie nie napisałem, że ktokowiek będzie obsłużony poza kolejnością.

Doceniam czujność, ale sugeruję nie nadinterpretować:)
Naszym priorytetem zawsze jest bezpieczeństwo konta – i to się nie zmienia, niezależnie od tego, kto pyta.

Wszystkiego dobrego!

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów