Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzis w nocy skradziono mi konto.W nic nie klikałąm.WSzystko znikneło,Pozostał tylko mój numer tel.Rano się zalogowałam dwustopniowo jak zwykle i teraz niemamnic.Zmieniony login i puste konto.Czy pogęprosic #moderatora o pomoc .Ewentualne zablokowanie konta ?MOżna się niezle wkurzyc po 11 latach naallegro.
@Ella2225 Loginu nie da się zmienić - najpewniej po prostu utworzyłaś sobie nowe konto 🙂
Ale na login który od 11 lat mam na allegro nie mogę się zalogowac ?
@Ella2225 Za dużo kont, pogubiłaś się.😺
@Ella2225 Skoro się mogłaś zalogować, to nikt Ci nic nie ukradł, tylko zapewne miałaś drugie konto wcześniej, albo założyłaś nowe konto, jak napisał @komis-bell
Wylogowało Cię w nocy i założyłeś sobie nowe. Można mieć więcej kont na ten sam telefon ale tylko 1-no na maila. Wiec spróbuj się zalogować mailem od poprzedniego konta. Ewentualnie podejrzyj dane do logowania na innym urządzeniu czy przeglądarce jak masz gdzieś zapisane...
No własnie w tym problem ze był wylogowane na wszystkich urządzeniach w domu.Logowanie mam dwustopniowe .
Sprawdź maila na który przychodziły info o zakupach i nim się zaloguj. Jak nie pamiętasz to napisz na kontakt allegro to Ci pomogą odnaleźć to drugie (albo więcej) konto: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Pokazuje mi tez promocję na Smart czy jest obecnie ?Mógłby ktos sprawdzic.?
@Ella2225 Jest dla wybranych, masz to wchodzisz i widzisz ile kosztuje i jak chcesz to kupujesz, nie to nie.
@Ella2225 konto z którego piszesz zostało założone w 2011 roku, ale nie masz na nim żadnych zakupów z ostatnich 2,5 roku.
Na Allegro masz zarejestrowane jeszcze dwa inne konta i to na jednym z nich (zarejestrowane w 2006 roku) są wszystkie Twoje zakupy oraz aktywny Smart!
Napisz proszę, czy chcesz, abym podała login tego konta?
Znam login.|Spróbuję pdzyskac hasło
i niestety nie mogę bo na koncie ela789 jest zmieniny numer tel.a nie jest to numer mój niestety
@Ella2225 sprawdziłam to i jest to ten sam numer telefonu, na które masz zarejestrowane pozostałe konta oraz włączoną dwuetapową weryfikację.
Napisz proszę za pomocą formularza, Doradca pomoże Ci odzyskać dostęp do konta.