anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę zalogować się na swoje konto

Ella2225
#1 Nowicjusz#

Dzis w nocy skradziono mi konto.W nic nie klikałąm.WSzystko znikneło,Pozostał tylko mój numer tel.Rano się zalogowałam dwustopniowo jak zwykle i teraz niemamnic.Zmieniony login i puste konto.Czy pogęprosic #moderatora o pomoc .Ewentualne zablokowanie konta ?MOżna się niezle wkurzyc po 11 latach naallegro.

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

komis-bell
#21 Demiurg#

@Ella2225 Loginu nie da się zmienić - najpewniej po prostu utworzyłaś sobie nowe konto 🙂

oznacz moderatorów

Ella2225
#1 Nowicjusz#

Ale na login który od 11 lat mam na allegro nie mogę się zalogowac ?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Ella2225 Jaki login masz na myśli? Jeśli ten - @Ella2225 - to jesteś zalogowana.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Ella2225 Za dużo kont, pogubiłaś się.😺

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@Ella2225 Skoro się mogłaś zalogować, to nikt Ci nic nie ukradł, tylko zapewne miałaś drugie konto wcześniej, albo założyłaś nowe konto, jak napisał @komis-bell 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Wylogowało Cię w nocy i założyłeś sobie nowe. Można mieć więcej kont na ten sam telefon ale tylko 1-no na maila. Wiec spróbuj się zalogować mailem od poprzedniego konta. Ewentualnie podejrzyj dane do logowania na innym urządzeniu czy przeglądarce jak masz gdzieś zapisane...

oznacz moderatorów

Ella2225
#1 Nowicjusz#

No własnie w tym problem ze był wylogowane na wszystkich urządzeniach w domu.Logowanie mam dwustopniowe .

oznacz moderatorów

Client:35386082
#13 Ambasador#

Sprawdź maila na który przychodziły info o zakupach i nim się zaloguj. Jak nie pamiętasz to napisz na kontakt allegro to Ci pomogą odnaleźć to drugie (albo więcej) konto: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

Ella2225
#1 Nowicjusz#

Pokazuje mi tez promocję na  Smart czy jest obecnie ?Mógłby ktos sprawdzic.?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Ella2225 Jest dla wybranych, masz to wchodzisz i widzisz ile kosztuje i jak chcesz to kupujesz, nie to nie.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Ella2225 konto z którego piszesz zostało założone w 2011 roku, ale nie masz na nim żadnych zakupów z ostatnich 2,5 roku. 
Na Allegro masz zarejestrowane jeszcze dwa inne konta i to na jednym z nich (zarejestrowane w 2006 roku) są wszystkie Twoje zakupy oraz aktywny Smart! 
Napisz proszę, czy chcesz, abym podała login tego konta? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Ella2225
#1 Nowicjusz#

Znam login.|Spróbuję pdzyskac hasło

oznacz moderatorów

Ella2225
#1 Nowicjusz#

i niestety nie mogę bo na koncie ela789 jest zmieniny numer tel.a nie jest to numer mój niestety

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Ella2225 sprawdziłam to i jest to ten sam numer telefonu, na które masz zarejestrowane pozostałe konta oraz włączoną dwuetapową weryfikację. 
Napisz proszę za pomocą formularza, Doradca pomoże Ci odzyskać dostęp do konta. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów