Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dostałem wiadomość o 14.30 że paczka jest do odbioru,a o 17.15 że jest odebrana,ale ja byłem w tym momencie w innym miascie, więc jakim sposobem i kto mógł odebrać tą paczke!? Kosztuje ona 1600 i jest prezentem na urodziny mojej żony.Bardzo proszę o pomocy.
Ryzykant z Ciebie, żeby drogie rzeczy Delivery zamawiać... Na pocieszenie powiem, żebyś sprawdził automat. Zamówiłam kiedyś kilka paczek DHL, zanim tuż przed dodaniem tego do Delivery i miałam wtedy podobnie (śledzenia pokazywało paczka odebrana, a paczki nadal były w automacie). Więc jakaś mała nadzieja jest. Tyle, że to było dość dawno, nie wiem czy błąd nadal występuje. Na forum nie palili sie do rozwiazania tego wtedy więc możlwe... Jeśli nie to dzwoń pod numer z automatu, potem składaj reklamację Allegro, a na koniec pewnie wrobią sprzedawcę w odpowiedzialność za to coś...
Ja wczoraj podobna sytuacja. Ide odebrać paczkę z automatu DHL patrzę w aplikację Allegro a tam niby została odebrana....
Cześć @Client:66409115, podaj proszę numer przesyłki.
Dzień dobry ,AD01FO0LT2 Allegro
Dziękuje @Client:66409115, wyjaśniam sprawę.
Skontaktujemy się z Tobą, gdy uzyskamy więcej informacji.