Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
7 października zakupiłem produkt na Allegro. Do dziś nie otrzymałem produktu.
Kiedy próbuję otworzyć dyskusję to Allegro i wybieram "nie otrzymałem produktu" pojawia mi następujący komunikat:
"Termin na nadanie Twojej przesyłki jeszcze nie minął. Gdy sprzedawca rozpocznie realizację Twojego zamówienia, umożliwimy Ci śledzenie paczki w zakładce Kupione. Przewidywany czas wysyłki tego zamówienia to czwartek, 10 paź."
Super. Tylko że 10 października był już prawie miesiąc temu, a towaru nadal nie ma.
Nie ma też możliwości śledzenia przesyłki.
Generalnie nic nie ma (nawet możliwości reklamacji).
Dlaczego Allegro blokuje możliwość reklamacji (otwarcia dyskusji) ?
Czyżby magiczny "10 paź." dotyczył 10tego października 2025? Bo inaczej tego wyjaśnić nie sposób.
Czy w końcu moderacja odpowie dlaczego są blokowane otwarcia dyskusji: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Może Ty msniezek , pytałem o to wiele razy ale nikt nie chce opowiedzieć, w regulaminie jest napisane 1 godzina od zakupu – po tym czasie kupujący może rozpocząć Dyskusję.
A to nie jest zakup od chińczyka?
z chińczykami dyskusje są poblokowane i nie można ich zakladac
trzeba ścigać moderację
a to allegro prowadzi jakąś segregację rasową i ustala z kim co wolno a czego nie? dla mnie sprzedający to sprzedający. Może być z Marsa lub Wenus.
a co do meritum: sprawdziłem i faktycznie to jakiś sprzedawca z Chin. No ale to nie zmienia postaci rzeczy że dyskusję powinno się móc otworzyć bez "ścigania moderacji". W końcu po to ta funkcja jest aby zgłaszać problem z zakupem. A tu jest problem, bo po miesiącu towaru nie ma i trudno uzyskać informację kiedy będzie.
Dokładnie tak
wiem jaki masz staż tutaj ale samodzielnie nie da się zrobić dyskusji chinczykowi
jeszcze nikt nie odkrył powodu
Ale spokojnie
uda sie
@Monika__L Zajmuję się tą kwestią i otrzymałam informację, że tak nie powinno to działać, dlatego poprosiłam o zrzuty (potrzebujemy świeżego przykładu) i będę to wyjaśniać. 🙂
Swietnie
w koncu
tylko czemu po tylu miesiącach zgłoszeń zapytań
@Graaaaszka Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi. Informacja o czasie wysyłki jest tylko potykaczem i po jego ominięciu, powinnaś mieć możliwość założenia dyskusji. Jeśli tak się nie dzieje, proszę, dodaj zrzuty ekranu przedstawiające poszczególne kroki, jakie podejmujesz podczas próby otwarcia dyskusji. Zrzuty powinny obejmowa cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
@Graaaaszka Po kliknięciu "x" wciąż nie masz takiej możliwości? Co wtedy się dzieje? Komunikat wyskakuje ponownie? Poproszę jeszcze numer zamówienia.
A to nie Alina odpowiada?