Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdy naciskam "KUPUJĘ I PŁĄCĘ" pokazuje się taki kompunikat:
>To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
@plintag no to zrób tak jak napisali, poczekaj, albo napisz przez formularz, bo ta wyjątkowa sytuacja, wyjątkowo często pojawia się u kupujących 😉
Napisałem przez formularz i bot odpowiedział że mam zaktualizować przeglądarkę i wtyczki, szkoda tylko że 15min wcześniej bez problemu udało mi się coś innego kupić. Potem stwierdził że mam przeczytać artykuł: "Jak potwierdzić biometrycznie zakupy i płatności w aplikacji Allegro", nie widzę związku, bo kupuję przez przeglądarkę na komputerze. Potem chciał żebym zadał pytanie "trochę inaczej" - wkleiłem błąd który dostałem, nie wiem jak mam to wkleić trochę inaczej.
Także bot na Allegro jak zwykle bezużyteczny.
@plintag no niestety, ten ich bot działa jak działa😉, może moderatorzy coś przyspieszą, a jak nie to samo przejdzie
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
Cześć @plintag, blokada powinna zostać już zdjęta 🙂
Może to lepiej, bo pewnie będzie zwrot 😂