Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prosba o podpowiedzi jak ich nazywac w zwiazku z tym jak nas traktuja - chocby tu nie ma szans tu porownywac produktow z pseudo koszem na 50 i tym czyms co nazywaja ulubione na te 500 ..serio jak tu cos kupowac ...po raz ktorys info
Nie mogliśmy zapisać produktu w Ulubione. Przekroczono limit 500 pozycji. Usuń niepotrzebne, by zrobić miejsce.
Pytanie do szanownych moderatorow @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Gdzie do diaska mam to usunac jesli mam same potrzebne do najbliższych zakupów produkty wyszukiwane bardzo długo na waszej obecnie skopanej na maxa wyszukiwarce
MYSLI TAM KTOS U WAS o nas
CZY TYLKO NIE PRZESZKADZAC ???
Samych nożyków mam i których potrzebuje natychmiast z ostrzami jest ponad 70 rodzajow/pozycji od roznych sprzedawcow.
Prosze zajrzec na moje konto : KOSZ jest notorycznie u mnie pelen, wlasnie recznie przenoszone rzeczy z kosza do ulubionych i po raz kolejny ten powyzszy komunikat : .. zero pomyslenia o klientach ....troska i empatia to nie na tym portalu ...
@konto zamknięte przykro mi, że masz takie doświadczenia. Nie jestem w stanie zmienić limitu 500 ofert, które można mieć dodane do Ulubionych.
Jedyne rozwiązanie, jakie przychodzi mi do głowy to założenie dodatkowego konta na dodatkowe 500 ofert w zakładce Ulubione.
Oczywiście mogę zgłosić Twoją sugestię do osób, które odpowiadają ze tę zakładkę, ale nie wiem, czy technicznie będą mieli możliwość zwiększenia tych limitów.
@la_nika niezawodna osoba:))
To nie tylko ja mam ten koszmarny problem ..kilka razy byl otwierany taki watek ..tam dopisywaly sie tez osoby...oczywiste, ze zwiększy to wam obroty, a nam ułatwi życie ....
Mozna drugie konto na na te same dane i te sama osobe??? Wtedy tez bylby drugi kosz. Ale wiesz ze to dziecinada - firma ponad cwierc wieku moloch i takie zarty... ..ile wiecej miejsca zajmie zwiekszenie do chocby 1000? i kosza do 100?? w bajtach nawet nie kilobajtach a właściwie to i tak bedzie w tym samym obszarze zarezerwowanym na użytkownika z wiadomych względów. Koszty pradu?:))))
Albo zrobcie konta jakies np Premium za ekstra oplata z wiekszym koszem 200 plus 2000 ulubione - bedziemy placic chetnie . Abonament miesieczny czy roczny nieistotne.
Bo zaoszczedzimy na serio wiele dni/tygodni z zycia na uzeraniu sie z koszem i ulubionymi ..
I na serio wasza metoda generuje tez koszty dla was samych bo zamiast zamówić np 70 pozycji od jednego sprzedawcy na raz .. musza byc minimum dwa zamówienia- ze smartem ,
I tak obecnie wszystko zablokowywane: kosz na full, ulubione tez ...prosze zajrzyj na moje konto ....czekaja towary za 50- 100 tysiecy?? chyba więcej bo sam kosz obecnie to circa 20k...
@konto zamknięte dziękuję za miłe słowa 🙂
Przekażę Twoją sugestię i jeśli otrzymam informacje w tej sprawie, na pewno dam znać.
Jeśli chodzi o to drugie konto, to jedynie adres e-mail musi być inny, pozostałe dane mogą być takie same.