anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie wiem jak nazwac grzecznie Allegro prosze o podpowiedzi

MAMY ROZWIĄZANIE!
konto zamknięte
Nie dotyczy

Prosba o podpowiedzi jak ich nazywac w  zwiazku z tym jak nas traktuja  - chocby tu nie ma szans tu porownywac  produktow z pseudo koszem na 50 i tym czyms co nazywaja ulubione na te 500 ..serio jak tu cos kupowac ...po raz ktorys info 

Nie mogliśmy zapisać produktu w Ulubione. Przekroczono limit 500 pozycji. Usuń niepotrzebne, by zrobić miejsce.

Pytanie do szanownych moderatorow  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

Gdzie do diaska mam to usunac jesli mam same potrzebne do najbliższych zakupów produkty wyszukiwane bardzo długo na waszej obecnie  skopanej na maxa wyszukiwarce

MYSLI TAM KTOS U WAS o nas

CZY TYLKO NIE PRZESZKADZAC  ???

Samych nożyków mam i których potrzebuje natychmiast z ostrzami jest ponad  70 rodzajow/pozycji od roznych sprzedawcow.

Prosze zajrzec na moje konto : KOSZ  jest notorycznie u mnie pelen,  wlasnie recznie przenoszone rzeczy z kosza do ulubionych i po raz kolejny ten powyzszy komunikat : .. zero pomyslenia o klientach ....troska i empatia to nie na tym portalu ... 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte przykro mi, że masz takie doświadczenia. Nie jestem w stanie zmienić limitu 500 ofert, które można mieć dodane do Ulubionych. 
Jedyne rozwiązanie, jakie przychodzi mi do głowy to założenie dodatkowego konta na dodatkowe 500 ofert w zakładce Ulubione.
Oczywiście mogę zgłosić Twoją sugestię do osób, które odpowiadają ze tę zakładkę, ale nie wiem, czy technicznie będą mieli możliwość zwiększenia tych limitów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@la_nika  niezawodna osoba:))

To nie tylko ja mam ten koszmarny problem ..kilka razy byl otwierany taki watek ..tam dopisywaly sie tez osoby...oczywiste, ze zwiększy to wam obroty, a nam ułatwi życie ....

Mozna drugie konto na na te same dane i te sama osobe??? Wtedy tez bylby drugi kosz. Ale wiesz ze to dziecinada - firma ponad cwierc wieku moloch i takie zarty... ..ile wiecej miejsca zajmie zwiekszenie do chocby 1000? i kosza do 100?? w bajtach nawet nie kilobajtach a właściwie to i tak bedzie w tym samym obszarze zarezerwowanym na użytkownika z wiadomych względów. Koszty pradu?:))))

Albo zrobcie konta jakies np Premium za ekstra oplata z wiekszym koszem 200 plus 2000 ulubione - bedziemy placic chetnie . Abonament miesieczny czy roczny nieistotne.

Bo zaoszczedzimy na serio wiele dni/tygodni z zycia na uzeraniu sie z koszem i ulubionymi  ..

I na serio wasza metoda generuje tez koszty dla was samych bo zamiast zamówić np 70 pozycji od jednego sprzedawcy na raz .. musza byc minimum dwa zamówienia- ze smartem ,

I tak obecnie wszystko zablokowywane: kosz na full, ulubione tez ...prosze zajrzyj na moje konto ....czekaja towary za 50- 100 tysiecy?? chyba więcej bo sam kosz obecnie to circa 20k...

jest dokładnie w koszu : 21302,61zł
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte dziękuję za miłe słowa 🙂
Przekażę Twoją sugestię i jeśli otrzymam informacje w tej sprawie, na pewno dam znać.
Jeśli chodzi o to drugie konto, to jedynie adres e-mail musi być inny, pozostałe dane mogą być takie same.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów