Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prosba o podpowiedzi jak ich nazywac w zwiazku z tym jak nas traktuja - chocby tu nie ma szans tu porownywac produktow z pseudo koszem na 50 i tym czyms co nazywaja ulubione na te 500 ..serio jak tu cos kupowac ...po raz ktorys info
Nie mogliśmy zapisać produktu w Ulubione. Przekroczono limit 500 pozycji. Usuń niepotrzebne, by zrobić miejsce.
Pytanie do szanownych moderatorow @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Gdzie do diaska mam to usunac jesli mam same potrzebne do najbliższych zakupów produkty wyszukiwane bardzo długo na waszej obecnie skopanej na maxa wyszukiwarce
MYSLI TAM KTOS U WAS o nas
CZY TYLKO NIE PRZESZKADZAC ???
Samych nożyków mam i których potrzebuje natychmiast z ostrzami jest ponad 70 rodzajow/pozycji od roznych sprzedawcow.
Prosze zajrzec na moje konto : KOSZ jest notorycznie u mnie pelen, wlasnie recznie przenoszone rzeczy z kosza do ulubionych i po raz kolejny ten powyzszy komunikat : .. zero pomyslenia o klientach ....troska i empatia to nie na tym portalu ...
@Client:87296636 przykro mi, że masz takie doświadczenia. Nie jestem w stanie zmienić limitu 500 ofert, które można mieć dodane do Ulubionych.
Jedyne rozwiązanie, jakie przychodzi mi do głowy to założenie dodatkowego konta na dodatkowe 500 ofert w zakładce Ulubione.
Oczywiście mogę zgłosić Twoją sugestię do osób, które odpowiadają ze tę zakładkę, ale nie wiem, czy technicznie będą mieli możliwość zwiększenia tych limitów.