anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie wiem jak nazwac grzecznie Allegro prosze o podpowiedzi

Client:87296636
#12 Orędownik#

Prosba o podpowiedzi jak ich nazywac w  zwiazku z tym jak nas traktuja  - chocby tu nie ma szans tu porownywac  produktow z pseudo koszem na 50 i tym czyms co nazywaja ulubione na te 500 ..serio jak tu cos kupowac ...po raz ktorys info 

Nie mogliśmy zapisać produktu w Ulubione. Przekroczono limit 500 pozycji. Usuń niepotrzebne, by zrobić miejsce.

Pytanie do szanownych moderatorow  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

Gdzie do diaska mam to usunac jesli mam same potrzebne do najbliższych zakupów produkty wyszukiwane bardzo długo na waszej obecnie  skopanej na maxa wyszukiwarce

MYSLI TAM KTOS U WAS o nas

CZY TYLKO NIE PRZESZKADZAC  ???

Samych nożyków mam i których potrzebuje natychmiast z ostrzami jest ponad  70 rodzajow/pozycji od roznych sprzedawcow.

Prosze zajrzec na moje konto : KOSZ  jest notorycznie u mnie pelen,  wlasnie recznie przenoszone rzeczy z kosza do ulubionych i po raz kolejny ten powyzszy komunikat : .. zero pomyslenia o klientach ....troska i empatia to nie na tym portalu ... 

256-bit limit
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:87296636 przykro mi, że masz takie doświadczenia. Nie jestem w stanie zmienić limitu 500 ofert, które można mieć dodane do Ulubionych. 
Jedyne rozwiązanie, jakie przychodzi mi do głowy to założenie dodatkowego konta na dodatkowe 500 ofert w zakładce Ulubione.
Oczywiście mogę zgłosić Twoją sugestię do osób, które odpowiadają ze tę zakładkę, ale nie wiem, czy technicznie będą mieli możliwość zwiększenia tych limitów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów